I Marató de la Xarxa de Ràdios Lliures del País ValenciàDes de la Xarxa de Ràdios Lliures del País Valencià arriba el primer marató de ràdios lliures de la nostra comunitat.

L'encontre tindrà lloc a la ciutat d'Alcoi este dissabte 26 de juny, des d'on s'emetrà tant en l'espai físic com a internet a les freqüències habituals de la ràdio lliure local, Radioaktiva (107.6 Fm i www.radioaktivat.org). Així mateix es realitzarà una emissió en línia per part de totes les ràdios que formen part de la Xarxa: Ràdio Malva, Artegalia Ràdio, Ràdio Mistelera, Ràdio Klara i Radioaktiva.

Al programa que durarà de 10 del matí a 10 de la nit posarem música lliure, parlarem de nova llei de l'audiovisual, presentarem el projecte de la Xarxa de Ràdios i deixarem espai per a que altres col·lectius i/o persones diguen la seva. A més a més d'altres sorpreses i programes en directe, entre d'altres la presentació d'un llibre de recent publicació.

Al finalitzar la marató aprofitarem per fer una connexió en directe amb l'associació cultural "La Nave de Max", els quals ens presentaran el seu projecte i a més retransmetrem en directe les dues actuacions musicals que tenen preparades per a eixe dia.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios