Indymedia - CMI d'Alacant i de les Comarques del Sud renaix de les cendres i torna a estar operatiu

Benvolgudes companyes i companys, després de molts anys sense activitat, un petit grup de gent de diverses procedències hem decidit donar una última empenta a aquest projecte que trobem tan necessari per a les nostres comarques. Volem que Indymedia Alacant- Centre de Mitjans Independents de les Comarques del Sud, servisca per visibilitzar i cohesionar les diferents lluites dels moviments socials que existeixen actualment a la terreta.

Com haureu observat han hagut molts canvis respecte al web anterior, abans utilizàvem el software Dada i actualment ens hem passat a Drupal, ja que ofereix més possibilitats i es millora el lloc web en molts aspectes.

El lloc web està dividit en tres columnes:

- La columna esquerra o editorial. És la més visible del lloc. Els articles d'aquesta columna són produïts pel col·lectiu editor i, generalment, ressalten aquells temes més destacats a la columna de la dreta (publicació oberta).

- La columna d'enmig. És on apareix el fil de notícies de la publicació oberta i que, juntament amb l'editorial, és l'ànima d'Indymedia. Els articles que apareixen en el fil de notícies són publicats pels usuaris i les usuàries de manera lliure i la seua publicació és immediata. Les notícies estan dividides entre locals i globals. A la vegada, dins de les notícies locals, tens l'opció de triar la teua comarca. Els blocs comarcals o intercomarcals creats són: la Costera/Vall d'Albaida/Alcoià/Comtat, la Safor/les Marines, l'Alacantí, el Vinalopó i el Segura.

- La columna de l'esquerra. Ací trobaràs la graella del calendari i, just baix, les activitats dels calendari programades per als propers dies. A més, hi ha també una enumeració de les diferents pàgines principals de la xarxa global Indymedia.

Recorda que Indymedia ets tu , per això t'animem a que faces ús de la publicació oberta o que et poses en contacte amb el col·lectiu per paticipar activament.
http://alacant.indymedia.org

1 comentario:

  1. L'enllaç està malament, és sense www:

    http://alacant.indymedia.org/

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios