[Radio Mistelera] Programa: És realment Ciència la Psicologia?

En aquest programa de ràdio tractem el problema de si la Psicologia és ciència o pseudociència. A nivell teòric, comprovem que existeixen moltes corrents i escoles psicològiques i entre elles pràcticament no hi han acords ni consensos, però sí clars enfrontaments... Però més greu és que en la pràctica la Psicologia és utilitzada com a ferramenta repressiva per a justificar i articular les presons, els centres de reforma i el control social.
Per altra banda, en aquest programa parlem, des d’un enfocament proper a l’antipsiquiatria i a la contrapsicologia, de fets tan variats com l’utilització de tècniques psicològiques en la manipulació de masses, la massificació de la seguritat social, la medicació massiva, la lobotomia química i fins i tot les teràpies personalitzades d’ajuda.

Escoltar a la web de Radio Mistelera

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios