"II JORNADES SOBRE AMÈRICA LLATINA" -Saqueig i resistències- CSO "Cals Flares", del 22 d'Octubre a l'1 de Novembre, Alcoi.(Cat/Cast)

(En castellano más abajo)-Dos anys després de les primeres jornades es torna a obrir un espai per a la informació, la reflexió i el debat. Les activitats es concentraran els dies 22, 23, 24, 29, 30 i 31 d'Octubre i 1 de Novembre. Durant les jornades s'habilitarà espai per a dormir i lloc per a cuinar.


"II JORNADES SOBRE AMÈRICA LLATINA" -Saqueig i resistències-
CSO "Cals Flares", del 22 d'Octubre a l'1 de Novembre, Alcoi.
Hola a totes i tots:

A falta de confirmar algunes intervencions i quadrar algunes dates, vos passem aquesta convocatòria per a aquelles i aquells que pugueu estar interessats. En quan estiguen els cartells, tríptics, etc. vos passarem tota la informació.

Dos anys després de les primeres jornades es torna a obrir un espai per a la informació, la reflexió i el debat. Les activitats es concentraran els dies 22, 23, 24, 29, 30 i 31 d'Octubre i 1 de Novembre. Durant les jornades s'habilitarà espai per a dormir i lloc per a cuinar.

El fil conductor de les jornades pretén ser el brutal expoli i saqueig de recursos naturals que pateix Amèrica Llatina, la repressió que estos fets indueixen i com aquests megaprojectes individuals afecten per igual en el seu conjunt de nord a sud devastant el territori i el mode de vida. Per una altra banda volem deixar també un espai per conèixer com s'organitzen les diferents alternatives i resistències contra aquestes agressions.  
Entre les activitats, després d'una jornada de benvinguda i presentació de les jornades, es passaran diferents documentals amb la intenció de comentar-los entre els i les assistents. A més a més hi hauran diverses xarrades i debats els temes dels quals seran més o menys aquests:
Colombia: "Megaprojectes i resistències".
Guatemala: "Terra, territori i desenvolupament rural"
Petroleres: "La recolonització, invasió i resistències".
Bolívia i Ecuador: "Socialismes del Segle XXI".
Mapuches: "Un poble en guerra".
Mèxic: "Situació actual".
Potser no puguem parlar de tots estos temes, però intentarem fer-ho de la major part d'ells.
Per finalitzar farem un dinar de germanor amb una valoració conjunta de les jornades.
Durant les jornades després de cada debat es farà una "picaeta" (tapes veganes/vegetarianes) i es vendran sucs i cervesa artesana ecològica per tal d'amenitzar la tertúlia i finançar les jornades.

Les persones que tinguen intenció de quedar-se alguns dies, fent ús de l'espai per a dormir i per a cuinar estaria bé que avisaren abans a: calsflares@riseup.net per anar fent comptes.

Salut i resistència.
-----
-----
-----
"II JORNADAS SOBRE AMÉRICA LATINA" -Saqueo y resistencias-
CSO "Cals Flares", del 22 de Octubre al 1 de Noviembre, Alcoi.
Hola a todas y todos:

A falta de confirmar algunas intervenciones y cuadrar algunas fechas, os pasamos esta convocatoria para aquellas y aquellos que podáis estar interesados. En cuanto estén los carteles, trípticos, etc. os pasaremos toda la información.

Dos años después de las primeras jornadas se vuelve a abrir un espacio para la información, la reflexión y el debate. Las actividades se concentrarán los días 22, 23, 24, 29, 30 y 31 de Octubre y 1 de Noviembre. Durante las jornadas se habilitará espacio para dormir y lugar para cocinar.

El hilo conductor de las jornadas pretende ser el brutal expolio y saqueo de recursos naturales que sufre América Latina, la represión que estos hechos inducen y como estos megaproyectos individuales afectan por igual en su conjunto de norte a sur devastando el territorio y el modo de vida. Por otra parte hemos querido dejar también un espacio para conocer como se organizan las diferentes alternativas y resistencias contra estas agresiones.

Entre las actividades, tras una jornada de bienvenida y presentación de las jornadas, se pasarán diferentes documentales con la intención de comentarlos entre los y las asistentes. Además habrán varias charlas y debates los temas de los cuales serán más o menos estos:
 Colombia: "Megaproyectos y resistencias".
 Guatemala: "Tierra, territorio y desarrollo rural"
 Petroleras: "La recolonización, invasión y resistencias".
 Bolivia y Ecuador: "Socialismos del Siglo XXI".
 Mapuches: "Un pueblo en guerra".
 México: "Situación actual".
Quizás no podamos hablar de todos estos temas, pero intentaremos hacerlo de la mayor parte de ellos.
Para finalizar haremos una comida popular con una valoración conjunta de las jornadas.

Durante las jornadas tras cada debate se hará una "picaeta" (tapas veganas/vegetarianas) y se venderán zumos y cerveza artesana ecológica para amenizar la tertulia y financiar las jornadas.

Las personas que tengan intención de quedarse algunos días, haciendo uso del espacio para dormir y para cocinar estaría bien que avisaran antes a: calsflares@riseup.net por ir haciendo cuentas.

Salud y resistencia.

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios