La Universitat ampara la corrupció del Govern Valencià


Xerrada a la Universitat...

-Membre de l’Opus, organització coneguda per ser la part més conservadora de la ja de per sí conservadora Església.

-Recentment va retirar ajudes per llogar pisos degut a la “reprogramación de las políticas de gasto acorde con las exigencias económicas actuales”, que, per cert, no afectà la Fórmula 1.

-Fent gala d'una hipocresia espectacular va criticar per diversos motius l'emplaçament de l’ATC a Zarra, però les terres on es construirà van ser venudes per la seua família després de diverses operacions poc esclarides.

-Com a conseller de Benestar Social, el departament que dirigia va negar 30.000 ajudes completament imprescindibles promulgades per la Llei de Dependència. Ja han mort 15.000 dels sol·licitants sense aconseguir rebre cap ajuda econòmica.

-Tenint a la policia al seu càrrec, organitzà diferents muntatges policials per a aconseguir reprimir els diferents moviments socials que lluiten per la llibertat i resultaven una oposició molesta.

XERRADA A LES 18:30 AL HALL DE LA FACULTAT D'HISTORIA EL 22 D'OCTUBRE
"LA CORRUPCIÓ DEL GOVERN VALENCIÀ"

1 comentario:

 1. "La mayoría de terrenos que el Ayuntamiento de Zarra ofreció para construir el ATC están en manos de Enugo Inversiones, SL, integrada por Sedesa, empresa de la familia del vicepresidente tercero del Consell, Juan Cotino, y por Llanera."

  "[...]la empresa de la familia Cotino fue vendida en parte a Ezentis (antigua Avanzit) el pasado junio."

  fuente:
  http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Tenemos/muerto/nuclear/da/igual/susto/elpepisoc/20100918elpepisoc_4/Tes

  Más noticias sobre la propiedad de los terrenos potenciales del ATC por parte de la familia cotino:

  http://www.larazon.es/noticia/1777-sedesa-interesada-en-ubicar-el-atc-en-sus-terrenos-de-zarra

  http://avui.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/162969-els-opositors-al-cementeri-nuclear-de-zarra-asseguren-que-els-terrenys-de-la-futura-instalmlacio-pertanyen-a-la-familia-cotino.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss

  http://www.linformatiu.com/nc/portada/detalle/articulo/lmtc-a-zarra-de-perfil-baix-a-ecologisme-radical/

  ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios