[La Fusteria] Projecció: "Tapiats. Relats de la violencia institucional al cabanyal”Más info en leer más...

Projecció: "Tapiats. Relats de la violencia institucional al cabanyal” (Cicle:Perspectives desde barris en lluita)

Estem molt contentxs de presentar-vos un petit cicle de documentals que projectarem al Csoa La Fusteria. Els documentals és projectaran durant els 3 próxims els diumenges de febrer a les 19h. el cicle es titula ”Perspectives desde barris en lluita” i els· documentals tracten sobre diferents barris en lluita contra les polítiques urbanístikes.

El primer serà “Tapiats:Relats de la violencia institucional al cabanyal” aquest diumenge 24 de Febrer a les 19h. Després de la projecció farem un petit debat al respecte.

SINOPSI: Tres històries sobre l’aspra realitat social al barri mariner del Cabanyal. En el seu afany per enderrocar 1600 cases d’alt valor patrimonial per prolongar l’avinguda de Blasco Ibáñez fins la mar, l’ajuntament porta prop d’una dècada comprant vivendes, abandonant-les i consentint que famílies sense recursos les ocupen i visquen en condicions indignes. Darrere hi ha la pressió sobre la població autòctona, que enmig d’un ambient cresquent de misèria i degradació, ven o deixa sa casa fent més extens el territori de la marginalitat. Paral·lelament, policia i consistori fustiguen les famílies pobres amb desallotjaments il·legals i sense intervenció dels Serveis Socials. El resultat és una població ambulant de pobresa dedicada sense solució a l’ocupació de noves vivendes i a la tensa espera del pròxim desnonament.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios