Exposició de fotos primavera valenciana al CSO L’Horta

Demà, dijous 14 de febrer, amb motiu de l’aniversari de la anomenada primavera valenciana, montarem al centre social una exposició de fotos d’aquella confrontació de les joves contra els cossos repressius de l’Estat. Hi haurà sopar vegà i barra a la voluntat, els beneficis dels quals es destinaràn a l’autogestió de l’Horta. El centre romandrà obert tota la vesprada i l’exposició la mantindrem fins al diumenge, perquè possiblement el dilluns la durem a l’institut Lluís Vives, si és que ens deixen.
Convocatoria per a eixir cap a la mani del 15F totes plegades des de Benimaclet: divendres, 15 de febrer a les 16h30 a la Plaça de Benimaclet.
Enllaços relacionats amb l’aniversari de la primavera valenciana:
soclenemic.wordpress.com
cabuts.noblogs.org
El pamflet redactat des del C.A.B. (Comité Anticapitalista de Benimaclet):
http://cabuts.noblogs.org/files/2013/02/Primavera-1.pdf

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios