Com lluitar per Palestina, kafeta al CSO l'HortaLa próxima kafeta del CSO l’Horta, el dijous 7 de febrer, la organitza un col·lectiu de suport a la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) a l’Estat sionista israelià, l’objectiu del qual es denunciar l’ocupació dels territoris palestins i la violació sistemàtica dels drets humans en els mateixos.

Vos invitem a que vingau i conegau maneres d’ajudar al poble palestí, de la mà d’activistes i companyes del grup BDS valencià. A més a més, gaudirem d’un sopar cassolà típic de Palestina, fet per companyes palestines.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios