Vine a passar la Nit de Nadal al Montó


Com cada any el Montó obri les portes la Nit de Nadal a partir de les 00:30h per gaudir de la nit amb la companyia dels nostres amics i coneguts. Enguany contarem amb la preséncia als plats de:

ANDESPRÉS D'UN ANY DESAPAREGUT, PER PROBLEMES AMB LA LLEI.........AQUESTOS NADALS,TORNA Dr NO, AMB NOVA IDENTAT, AMB NOU VESTUARI, I SOBRETOT, AMB MES DESTRUCCIÓ MENTAL DIARRÉICA!!!!!!!!!

LEYDIS AND GENTDELMAL!!!!!!! HA ARRIBAT:

DR. BIZARRE!!!!!!!!


PD: el dissabte per la vesprà obrirem de 19:00h a 21:00h per fer-se la previa al sopar.

PD2: el dissabte 7 de gener per la vesprà n'hi haurà cabaret infantil, aprofiteu estos nadals per comentar-los als fills,nebots, amics amb fills,.....més avant ja passarem el correu amb tota la informació.

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios