Activitats Desembre a l'Ateneu Llibertari del Cabanyal

-El divendres 16 de desembre a les 19:00
"Del Parlamentarisme i altres mentides". Xerrada-debat amb Miquel Amoròs. El històric militant i teòric anarquista compartirà en l'Ateneu les seues reflexions al voltant del sistema parlamentari, així com de les noves tendències ideològiques que pretenen defensar-ho dins de la farsa dicotomia democracia/capitalisme.

-Com sempre, seguim tots els dijous oberts des de les 19:00h per a la consulta de material de la distribuidora de l'Ateneu, la protobiblioteca, etc. Així com el sopar a les 21:30 per autofinanciar l'espai i la publicació "Ara o Mai"

Ateneu Llibertari del Cabanyal
C/ Barraca 57 (Cabanyal-Canyamelar)
0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios