[VLC] Concentració dissabte 16 de Juny. Andreu llibertat.

El passat 28 de maig a Barcelona es va produir de nou una gran redada repressiva contra vaguistes. Amb motiu d'açò encara roman tancat un company en presó preventiva, Andreu un company implicat a varis col·lectius socials i de barri.

Amb motiu de la jornada reivindicativa que hi ha convocada el 16 de Juny, des de València volem mostrar la nostra solidaritat i reconlzament als companys replesaliats de Barcelona. Per això diferents col·lectius de diverses tendències convoquem a una concentració, per exigir la immediata llibertat d'Andreu i l'absolució de tots els vaguistes del 29M


Dissabte 16 de Juny 19:00
C/ Colón València

Llibertat Andreu! Absolució detinguts i detingudes!
La repressió no ens atura!
Màxima difussió i asistència!





15 comentarios:

  1. i llibertat ruben, no?

    ResponderEliminar
  2. l'esquerra independentista, com sempre, fent de les seues.

    ResponderEliminar
  3. En Rubén ja és lliure. Quan parareu de criticar sense saber ben bé de què parleu?

    Per favor, una miqueta de documentació i coherència.

    Andreu llibertat!!

    ResponderEliminar
  4. L'esquerra indepe s'està currant una campanya per la llibertat d'andreu que ja ens agradaria!
    Andreu llibertat!
    Encausats absolució!

    ResponderEliminar
  5. Si ja està fora, genial.
    Llibertat Andreu!
    Presos al carrer!

    ResponderEliminar
  6. Ufff... com estem a nivell d'informació, no? No saber que Rubén ja és el carrer i que el recolzament no s'està fent només des de l'esquerra indepe...

    ResponderEliminar
  7. A mi personalement no m'agradaria dur una campanya com aquesta per una companya. D'una banda per ser un poc victimista i per altra per trobar-se limitada a aspectes mediatics.

    Per cert, no veig res de: presxs al carrer, ni de encausats absolució al cartell.

    El recolçament no es fa sols des de l'EI, pero aqest cartell si ho es (signat per alertasolidaria).

    ...sempre estem igual...

    ResponderEliminar
  8. Limitada a aspectes mediàtics, veritat?

    1)El cartell és de la concentració convocada, no de la campanya. Per això es centra en Andreu.

    2)La campanya entre altres coses, és limitada a la simple tarea de traure peles per als encausats llibertaris i indepes de Barcelona. Però això no es té perquè posar ací, ja que s'està convocant a una concentració i no és l'anunci de la campanya sencera.

    ResponderEliminar
  9. Aleshores la concentració la convoca l'EI (Alerta Solidaria)? Pero aquesta esta enmarcada en una campanya conjunta amb persones llibertaries? Sincerament a mi hem sembla que com a anarquistes deuriem de tindre clar el que es realment la SOLIDARITAT i deixar-nos de consignes buides.

    LA SOLIDARITAT ES UNA ARMA, CARREGALA I DISPARA!

    ResponderEliminar
  10. A mi tampoco me gustaria llevar las campañas antirrepresivas como lo hace l'Esquerra Independentista, creo que hay otras vias ademas de dar ruedas de prensa con mucha gente detras mostrando "cartelitos" a la camara.

    Tambien es cierto que muchxs independentistas han dado y dan a menudo lecciones de como responder y plantar cara al Estado y al Capitalismo, un ejemplo de esto lo encontramos en la HG del 29-M.

    TODXS LXS PRESXS A LA CALLE!
    TODXS LXS INSURRECTXS A LA CALLE!

    ResponderEliminar
  11. Pero porque se habla en primera persona? Acaso alguien está llevando otra campaña? Acaso lo que haga un grupo especìfico debe servir para que todxs lxs anarquistas de la zona sientan su cupo de solidaridad cumplido? Si la campaña se hace con la intención de aunar fuerzas entre sensibilidades políticas que tienen maneras diferentes de actuar ya lo consesuarán dode tengan que hacerlo. Pero lo que no se puede permitir es que desde un foro en internet se quieran marcar as directrices para que se diseñe la campaña perfecta.

    ResponderEliminar
  12. Com ja he dit allà dalt, la esquerra indepe està duuent una campanya que ja ens agradaria a motles, obviament, no són els únics que es mobilitzen, obviament a mi em sap greu que no s'haguessin mobilitzat tant (més que a Barcelona ciutat a alguns pobles) amb el javi, l'isma i el dani, però és normal, no és igual quan et toquen algú proper. Espere que aquesta onada ens serveixi que l'EI i llibertaris siguem més propers almenys en els aspectes que puguem.

    Per una altra banda, a Barcelona ciutat la mani s'ha convocat de manera conjunta, a altres llocs no, pot ser es perquè l'esquerra indepe i els altres grups amb els que comparteixen ciutat/poble, no tenen contacte i això s'hauria de fer mirar, per últim, si que em sap greu que a la web d'alerta solidaria, en aquesta ocasió (i remarque aquesta, perquè no sempre és així), comenti que el clam d'aquestes mobilitzacions serà per la llibertat d'Andreu i els 4 de palma, em sap greu que no es digui res de els més de 100 encausats per la vaga general (molts d'ells indepes tot s'ha de dir), ni per la gent recentment multada de València, així però, no sempre que es fa quelcom desde l'ambient llibertari ens en recordem dels represaliats de l'EI, així que ens ho hem de fer mirar tots, per últim, us adjunte el comunicat que ha tret rereguarda (una coordinadora antirepre sortida arran del 15m amb gent de diverses tendències), crec que és eñ que s'ha decidit com a conjunt per la mani de Barcelona, hem sembla el més adient i complet de tots.


    Són molts els motius per sortir al carrer! Ara més que mai cal seguir lluitant!

    Aquest dissabte 16 de juny a les 11.30h sortim juntes a defensar els nostres drets socials, laborals i civils.

    Aquest dissabte, 16 de juny, sortirem al carrer a exigir:

    -La derogació de la reforma laboral i de les pensions i la finalització de les retallades socials.

    -La llibertat immediata de l’Andreu, l’absolució d’en Javi, Dani, Isma i Laura i Rubén, i l’amnistia de totes les persones condemnades així com l’arxivament de les causes i denúncies presentades a les qui lluiten i participen en les mobilitzacions de resistència a les retallades estructurals.

    -L’absolució de totes les companyes detingudes a les Illes Balears: les 16 persones detingudes la setmana passada per les protestes contra Bauzà i les 4 que seran jutjades el 18 de juny pels fets de la Diada del 2010 i l’arxivament dels centenars de sancions per la Primavera Valenciana.

    -L’eliminació dels cossos repressius i la prohibició de les bales de goma i els gasos lacrimògens.

    -La Derogació de la Llei d’Estrangeria i el tancament dels Centres d’internament d’Estrangers

    -La dimissió de Felip Puig, Manel Prat i de Jorge Fernández Díaz

    - Aturar la repressió als companys en vaga indefinida d’Astúries, Lleó i Castella i altres conques mineres.

    ResponderEliminar
  13. Per cert avui divendres 6 persones han sigut detingudes a Badalona, també amb motiu de la vaga 3 llibertaris (dos de CNT) i 3 de la CUP, hores després de que (no) els prenguessin declaració han sigut posats en llibertat

    Juntes Podem.

    ResponderEliminar
  14. ah per cert, la esquerra indepe no es limita a fer rodes de premsa i es d'un desconeixement brutal fer una afirmació semblant.

    P.D.: http://www.naciodigital.cat/noticia/43512/apedreguen/tamb/local/cdc/igualada http://www.naciodigital.cat/noticia/43463/brot/violencia/contra/cdc http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20120607/54309920441/cdc-lamenta-los-ataques-a-nueve-de-sus-sedes-en-barcelona-y-otros-municipios.html

    ResponderEliminar
  15. union joder, me kago en todo, nos estan jodiendo y aqui la peña tirandose piedras, dejaros de prejuicios de mierda.
    ¿ que sentido tiene pedirle migajas al que nos explotan? ¡la ciudad es miseria, la lucha esta en los pueblos!

    malditas vanguardias que no se bajan del burro!...

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios