Divendres 29 - Concentració a les portes del jutjats d´Ontinyent, solidaritat Alta Tensió



La recent lluita contra l'Alta Tensió a la Vall d'Albaida, amb la línia ja construïda (però no en funcionament), ha deixat la seua "petjada repressiva".

Es tracta d'una infraestructura sospitosament assentada sobre un incendi intencionat que devastava les nostres serres, justificada amb una falsa "necesitat" energètica (ara que la indústria està de capa caiguda) i que a hores d'ara, encara no ha presentat la requerida Declaració d'Impacte Ambiental, entre altres irregularitats. Esgotades les vies legals (alegacions, contenciós-administratiu, ...) i la pressió popular (manifestacions, jornades, concentracions, taules informatives, ...) i en vista de l'inici de les obres, la Plataforma Contra l'Alta Tensió i persones a títol individual decidiren anar a les obres a entorpir els treballs, accions en les que diverses persones foren detingudes. Aquest divendres als jutjats d'Ontinyent es prendrà declaració a l'última de les 4 persones imputades, últim pas abans del judici. Perquè creguem que aquestes accions estaven sobradament justificades, perquè no acatem les seues lleis ni les seues imposicions i perquè creguem en la solidaritat com arma contra la repressió:

Concentració de suport als encausats per les accions de desobediència contra la línia d´Alta Tensió Ontinyent-J.Urrutia (Alcoi).

Divendres 29 de Juny, a les 13h, jutjats d´Ontinyent.

Si toquen a unx, ens toquen a totxs!!

A banda de donar suport als imputats, es tracta d'informar a la gent "d'apeu" sobre aquest nou intent de criminalització dels i les que s'oposem a aquest model malbaratador, destructor i que resta autonomia a les persones.


0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios