Ateneu Llibertari del Cabanyal- Debat més posterior sopar

El pròxim dijous 28 de Juny a les 19:00 a l'Ateneu Llibertari del Cabanyal es durà a terme una de les últimes activitats d'abans d'estiu a l'Ateneu.

A les 19:00 tindrem un debat obert sobre el que pretenem que siga una reflexió al voltant de les mobilitzacions que s'han donat aquest curs (Primavera Valenciana, 29M, 12M15M, vagues d'estudiants, etc) i que des de la trobada puguem reconèixer els punts forts i febles que i poder extraure conclusions per treballar de cara al curs que ve.

Després tindrem un sopar popular com hem estant fent alguns dijous per traure benefici per a la publicació Ara o Mai (del qual s'està preparant el número 3) i per la pròpia autogestió de l'espai. Com que és l'última activitat per treure diners per a aquest projecte l'activitat s'allargarà un poc més.

Dijous 28 de juny
19:00h- Debat obert "Reflexió al voltant de les mobiltizacions i perspectives davant el curs que ve"
21:00: Sopar Popular i vegà per l'autogestió

Ateneu Llibertari del Cabanyal
C/ Barraca 57
Cabanyal-Canyamelar
0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios