Contra el Corredor Mediterrani


Hola, vos deixem un enllaç a un programa de Radioaktiva, que posa en dubte les suposades virtuts de la tan cacarejada infraestrucutra.


El Corredor Mediterrani és una mega-infraestructura que de ser construïda, canviarà de forma irreversible l a fesomia de les nostres terres. Considerada estratègica per al transport de les mercaderies què des dels emergents països asiàtics arriben a Europa pel mediterrani, és promoguda com una sortida de la crisi econòmica. En aquest programa donarem els arguments de la nostra oposició.


Escoltar/descarregar: http://www.ivoox.com/contra-corredor-mediterrani-audios-mp3_rf_1303887_1.html

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios