[BCN] Llibertat Andreu i Ruben. Més informació.

Ací s'adjunten nous documents, manifestos, vídeos i convocatòries al voltant dels últims esdeveniments a barcelona amb la detenció i empressonament de Ruben i Andreu, dos joves que participaven a l'assemblea de Sants, Ruben membre de col·lectiu Negres Tempestes i Andreu militant de Maulets.

Però què s'han cregut?! Pensen que ens amagarem a casa nostra, detenint i empresonant companys de lluita? Pensen que deixarem d'intentar canviar aquest status quo que cada dia, a nosaltres el poble, ens ofega més i més? Pensen que ens donarem per vençuts o que perdrem forces perquè ens haurem de dedicar a alliberar els nostres companys injustament empresonats, o perquè haurem de preparar judicis farsa? A cada detenció, a cada empresonament, més persones s'indignen i clamen un canvi social que ha de ser imminent, doncs el sistema capitalista ja no s'aguanta per enlloc. A cada cop que ens doneu, més persones s'uneixen per a derrocar-vos. Parleu de justícia i control social per respectar els drets dels altres. Nosaltres també parlem de justícia, per a saber com us gasteu els diners que humilment, a cada compra i en el pagament de tributs, van a parar a les vostres mans. Per a saber com és que ens esteu retallant els drets que els nostres avis van aconseguir per a totes nosaltres. I dieu que som violents, però els suïcidis van en augment i moren persones que agonitzen en les, cada cop més llargues, llistes d'espera. Diàriament hi ha més persones en el llindar de la pobresa, més gent sense feina, més famílies sense casa, persones a les que els hi heu robat el somriure, ben al contrari que el que resta a la vostra cara. Sabeu que si respecteu als mercats, no patireu, que si afavoriu els lobbies empresarials i els diners en paradisos fiscals, ...; que si afavoriu als més rics, el favor us el retornaran. Però nosaltres n'estem fartes de sangoneres i creiem fermament que tot pot canviar. Ja hem començat a fer-ho, ho sabeu, i per això ens reprimiu i ens empresoneu els companys. Sabeu que cada cop hi ha més gent que es contagia de la ràbia que podem sentir per tot el que està passant. Però aneu en compte, perquè estem aprenent a prescindir de vosaltres, ens estem autoorganitzant, autogestionant, cooperant, ajudant i estem generant una nova societat que us farà fora i que alliberarà en Rubén i l'Andreu de la presó on els heu ficat. Les vostres presons ja no ens fan por i algun dia cauran. Serà llavors quan vosaltres, corruptes governants i mercaders rapinyaires d'alta volada, ajudareu als més necessitats, netejareu les cagarades dels avis i àvies als qui anteriorment heu reduït la paga, ajudareu als qui ho necessitin. Perquè sou vosaltres els inadaptats que necessiteu re-educar-vos. Us esteu carregant el món que nosaltres i els nostres companys represaliats defensem dels vostres atacs al Poble i a la Natura, que si continuem com dieu vosaltres aviat no hi haurà ni aire per a respirar. N'estem fartes de polítics ineptes que, amb l'estratègia de la por, volen fer callar les veritats que es diuen a la cara, volen amagar les estratègies que practiquem per passar de vosaltres i generar un món més just, horitzontal i solidari.


Més por us hauria de fer a vosaltres generar tanta ràbia.
Llibertat Andreu i Rubén, us volem a casa!
Col·lectiu Llibertari Negres Tempestes


Video explicant qui són Andreu i Ruben i el perquè de la seua detenció.
Juntes ho podem tot: http://www.youtube.com/watch?v=zb94MflGrwI


CONCENTRACIÓ A VALÈNCIA PER LA LLIBERTAT D'ANDREU I RUBEN PER AL DISSABTE 16 DE JUNY.A les 19h a Delegació de Govern. Jornada de lluita contra la repressió.


Escriu a en Rubén i l'Andreu

Qualsevol empresonament comporta un alt grau d'aïllament, que fa molt més dures les condicions de vida a la presó. Entre totes podem contribuir a trencar aquest aïllament i a fer que Andreu i Rubén se sentin acompanyats per totes nosaltres, que notin l'escalf de la nostra solidaritat i la força del nostre suport. Enviant-los cartes els podem recordar que no estan sols, que el seu empresonament és injust i que som moltes les que continuem la lluita per la qual estan entre reixes.


Les adreces postals a les quals podeu enviar les cartes són les següents:
Andreu Curto Baiges
Centre Penitenciari Brians 1
Apartat de Correus 1000 08760

Martorell Rubèn Molina Marin
Centre Penitenciari Brians 1
Apartat de Correus 1000 08760


La solidaritat és la nostra millor arma. Més informació: http://alertasolidaria.org/llibertatrubeniandreu/
 

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios