Convocatories de cara al 29M

Aquesta convocatòria de Vaga General, tot i vindre de la mà dels sindicats que volen acotar la protesta, que la seua única intenció és la de no pedre legitimitat de cara a les seues bases, i fer-li el joc al Poder, no deixa de ser una data en la que el conflicte tornarà als carrers, i cal recuperar aquests com a espai d'autoorganització, d'autonomia i de lluita. El 29M hi ha que desbordar a sindicats i partits, prenent el control de les nostres vides i estenent el conflicte per combatre tota explotació i tota autoritat.

Convocatories el 29M:

-Concentració a les 10:00 a la Facultat de Filosofia (Blasco Ibañez)

-Piquet Unitari a les 12:00 a la Plaça de l'Ajuntament


Octaveta trobada per internet, per una vaga salvatge:

Qui creu encara que s’ha de posar l’altra galta?


Qui creu encara que és millor apretar-se al cinturó i esperar temps més bons? Que val més deixar fer “als que en saben”, confiar en les promeses dels polítics d’un color o d’un altre, en els sindicats i els experts de tot tipus?
Qui creu encara que és millor no protestar, passar desapercebut a la feina, dir que si a tot? Agrair que tenim feina o agrair que cobrem l’atur, agrair que al menys tenim casa o agrair que no hem de demanar al carrer?
Qui creu encara que els seus problemes són només seus? Que mirant només per ell, fent tot el que li manin i trepitjant a qui sigui, podrà sortir-se’n?

Qui creu encara que tot el que està passant és normal, un error tècnic, una irregularitat que és solucionarà en pocs anys? Que els canvis que ataquen brutalment les nostres condicions de vida són temporals, i no han vingut per quedar-se? Que tornarem a un passat on tot estava bé? Qui creu encara que aquest passat on totes érem iguals i hi havia benestar per a tothom ha existit realment? Que no ens van vendre la il·lusió de les classes mitjanes, de la felicitat a través del consum, de les llibertats democràtiques dins un capitalisme amable? Qui creu que abans no hi havia misèria i explotació, i no que ja hi era però ha anat agreujant-se i estenent-se amb cada nova tornada de rosca, amb la nostra submissió, amb el nostre “deixar fer”?

Qui no veu encara que, ho vulguem o no,
estem enmig d’una lluita salvatge?
En una lluita entre la riquesa econòmica d’uns
i les necessitats humanes d’uns altres.
En una lluita on ens ho juguem tot.
En una lluita on una part ataca i l’altra no es defensa

El 29 de març sortirem al carrer i anirem a la vaga. Però no per seguir el joc d’uns buròcrates sindicals que ens han traït un cop rere l’altre. Sortirem al carrer i anirem a la vaga per dir PROU, per deixar clar que NO ENS DEIXAREM PEGAR durant més temps i que LLUITAREM PER LES NOSTRES VIDES.5 comentarios:

 1. perfecto, pero de donde vienen estas convocatorias?

  ResponderEliminar
 2. Si lees la primera linea a lo mejor te aporta algo de información

  ResponderEliminar
 3. Se quien convoca la huelga, si t refieres a eso. Mi pregunta es quien convoca las alternativas. Pero bueno, si se me ha escapado algo podias contestarme en vez de darme esa respuesta...

  ResponderEliminar
 4. Son convocatorias de diversas asambleas estudiantiles de la Universidad. Es interesante, porque sin ser completamente autónomas, si que tienen un discurso en contra del sindicalismo y demuestran que en los últimos años se está produciendo un tímido proceso de toma de conciencia política de ciertos sectores que antes etaban sumidos en la pasividad. La presencia de puntos de vista más radicales y que tratan al sistema como totalidad es vital para que el desarrollo de esta conciencia no sea captada por izquierdismos de diversa ralea.

  Un saludo, la lucha sigue en la calle!!

  ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios