Vaga General a La Vall d'Albaida


CONVOCATORIES PER A LA VAGA GENERAL, A LA VALL D´ALBAIDA

Molt bones !
Vos escrivim per comentar-vos, que per a la pròxima Vaga General del 14 de Novembre, s´ha organitzat una convocatòria de lluita a la nostra comarca.
Amb el nom “Bloc Alternatiu” hem constituït una assemblea de “veïns aturats  i precaris” que en aquestos moments treballa per poder incidir, en la mesura de les nostres possibilitats, en la jornada de atur de 24h de la setmana que bé, i de aquesta manera deixar constància del nostre descontent sobre la situació actual. Es a dir sense tenir que anar-nos-en lluny de casa.
A banda d´una manifestació de protesta a la vesprada en Ontinyent, també hi ha convocats diferents “piquets populars” durant tot el matí. Recuperant de aquesta forma el sentit originari de la Vaga: on els treballadors som els vertaders protagonistes i no els sindicats a sou del Estat. Que dit siga de passada, tampoc ens han solucionat fins el moment gran cosa.
Però, per poder aconseguir tot açò, i qui sap... al igual crear un precedent per al futur, necessitem de l´implicació de tothom, així que quedeu convidats tots i totes a les convocatòries  del “Bloc Alternatiu” per al dia 14 Novembre, també a les assembles preparatives que tindran lloc: 
-dimecres dia 7 a l’ateneu L’estació d’Albaida i el proper diumenge dia 11,  a les 17:30h

També donant-li la màxima difusió possible. Gracies
Adjuntem cartells i octavetes.

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios