[Ca la vaga] Kafeta aquesta nit a càrrec del CSO l'Horta

Després de la jornada de lluita d'ahir, les activitats a ca la vaga continuen! Aquesta nit, la kafeta del CSO L'Horta de benimaclet, es trasllada a la facultat okupada, per tal d'aglutinar el màxim nombre de persones que puguen facilitar la continuitat del projecte.

Tots els beneficis d'avui aniran destinats als represaliats durant la jornada d'ahir, ja que són nombroses les identificacions i detencions, i és d'esperar que hi haja que afrontar multes i despeses judicials d'ací a pocs mesos.

Un moviment que no recolza als caiguts està condemnat a desaparèixer.

Per l'extensió del conflicte, la lluita és l'únic camí!

Podeu seguir informant-vos al twitter i al hashtag #calavaga

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios