URGENT: Ocupació de la facultat d'agrícoles (junt a l'hospital clínic) de cara a la vaga

Aquest matí s'ha obert l'antiga facultat d'agrícoles (junt a l'Hospital Clínic i Psicologia, a l'avinguda Blasco Ibañez) per a organitzar la vaga general del proper dimecres 14 de novembre.


Aquesta vesprada a les 18h hi haurà assemblea oberta a l'espai.

S'ha obert un blog per a informar de tot alló relatiu a l'ocupació de la facultat i la vaga, http://casalavagavalencia.blogspot.com.es
Es prega la màxima difussió (boca a boca, reenviament de mails, distribució de pamflets,  etc)  i assistència a l'espai.

La vaga és més que un dret, és una ferramenta de lluita per deixar clar que no quedem impassibles davant l'actual estat de les coses.

A mode de recordatori, us deixem 10 raons per anar a la vaga escrites per l'assemblea d'un institut fa uns mesos.

LA VAGA ÉS COSA DE TOTES!

2 comentarios:

  1. Difusió!! http://theplatform.nuevaradio.org/index.php/foto/2012/11/12/p1198

    ResponderEliminar
  2. Encara no han actualitzat el blog ¬¬

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios