Jornada a València contra la Alta tensió - 19/04

El pròxim 19 d'Abril a València es celebrarà una xarrada informativa sobre la linia d'Alta tensió (alcoi-ontinyent) al centre Social Mayhem (al cabanyal, valència).

A la xerrada comptarem amb la presència de components de la Colla Ecologista l'Arrel, membres de la Plataforma contra l'Alta Tensió i joves de l'Assemblea Meruts.

La jornada acabarà amb concerts acústics de tashkenti i la trocamba matanusca. Podeu vindre a sopar amb un entrepà baix braç, la picaeta corre a càrrec nostre.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios