[BCN] Acte de solidaritat amb les companyes italianes arrestades.

La nit entre el 18 i el 19 d'Abril ha sigut atacat el Consulat Italià de Barcelona, situat en el C/ Mallorca 270, amb una botella incendiària.

La notte fra il 18 e il 19 aprile abbiamo attaccato il consolato italiano di Barcellona, situato in Carrer Mallorca 270, con una bottiglia incendiaria.

[Català]

Aquest acte vol ser un crit de solidaritat amb les companyes de Bologna i Ferrara colpejats per la repressió, un acte de complicitat amb les arrestades, les perseguides, les sospitoses.
No deixarem mai de recolzar totes les lluites que miren cap a un mon sense fronteres, policies, estats i presons.
Perquè el vertader terrorista no és qui lluita per la llibertat i contra la barbàrie però si qui, sota la llei de la seua mà, bombardeja, mata, viola ,etc.
TERRORISTA ÉS L'ESTAT

"La llibertat no es pot contar, és una condició cega, no es deixa posar per escrit"

LLIBERTAT PER A STEFI, ANNA, MARTINO, ROBERT, NICU

Individualitats solidàries i, en tots els llocs, Fuoriluogo.


[Italià]

Questo gesto vuole essere un grido di solidarietà ai compagni bolognesi e ferraresi colpiti dalla repressione; un atto di vicinanza e complicità con gli arrestati, i perquisiti, gli indagati.
Non smetteremo mai di supportare ogni lotta che miri ad un mondo senza frontiere, polizie, stati e galere.
Perche' il vero terrorista non e' chi lotta per la libertà e contro la barbarie ma chi, sotto l'ala marcia della legge, bombarda, uccide, stupra e rinchiude.
TERRORISTA E' LO STATO

"La libertà non va raccontata, e' una condizione cieca, non si lascia mettere per iscritto"

LIBERTA' PER STEFI, ANNA, MARTINO, ROBERT, NICU

Individualità solidali e, in ogni posto, fuoriluogo.

Informa-azione.info

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios