[VLC] Debat sobre economia crítica. Alternatives al capitalisme




Parlarem de la actual crisi i de com les darreres reformes econòmiques ens afecten. Parlarem, també, de com superar la situació econòmica i social trencant amb el sistema actual i no reformant-lo, construïnt des de la base la alternativa al capitalisme.

Divendres 15 d’Abril 12:30 Hores Sala Manuel Sanchis Ayuso. Facultat d’Economia. Tarongers València.

Taula Rodona/ Debat amb*:

-Jose Luís Carretero- Membre de l’Institut de Ciències Econòmiques i de l’Autogestió (ICEA). Centre d’analisi d’economia i de les ciències socials en general des d’una perspectiva llibertaria.

-Alberto Montero. Professor d’economia de la Universitat de Málaga. Membre del Centro de Estudios Políticos y Sociales (CEPS).

-Represetant d’ATTAC PV.

*El seminari d’economia Taifa no hi podran assistir.

Col·lectiu Atzur

http://atzurvlc.wordpress.com/

atzurvlc@gmail.com

2 comentarios:

  1. per si a algú li interessa...

    aquest dijous 14 d´abril s´ha organitzat un encontre per a tractar de constituir la Plataforma Afectad@s per les Hipoteques ací a València

    dijous 14, a les 19h, a la seu de la Intersindical Valenciana, en el carrer Juan de Mena 18, baix, de València.

    ResponderEliminar
  2. 15 d´Abril!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios