[VLC] 1º de Maig, Bloc Anticapitalista

A les mobilitzacions del 1º de Maig hi haurà un Bloc Anticapitalista en la línia del Bloc Autònom i Anticapitalista en la manifestació contra la retallada de les pensions, al qual esteu totes i tots convidats.

Manifestació 1ºMaig: Plaça San Agustí-Valencia 12:00 H



Es necessari tornar a eixir als carrers i reivindicar el que es nostre. El problema no és la crisi sinó un sistema econòmic que es basa en l'explotació i la misèria de la gent, una economia insostenible basada en bombolles especulatives que ens duguen a crisis cícliques i cada volta més fortes. Davant aquesta situació es necessari impulsar de nou projectes assemblearis i combatius com ja estan fent a altres indrets de l'estat espanyol (l'Assemblea de Barcelona, les Assemblees d'Aturats d'Euskadi, etc) i tindre clar que no els anem a deixar seguir beneficiant-se de la nostra situació.



Estem patint i vivint temps complicats, tant per la situació social, política i econòmica (reformes que afavoreixen als empresaris, corrupció política, atur, etc) com per l'esceptisme col·lectiu davant les iniciatives que tracten de d'autoorganitzar-se i plantar cara al sistema actual. Mentre que tot el mediterrani està en ebullició (Tunisia, Egipte,Itàlia, Grècia) i part d'Europa també (Islandia, Londres, França) ací mirem amb resignació com els poders polítics i econòmics ataquen les
conquistes històriques assolides, baix la promesa d'eixir de la crisi,acabar amb l'atur, etc.

Totes i tots som concients de que ens estan enganyant, que és una mentida, que el sistema econòmic actual només crea precarietat i crisis cícliques, i que la situació actual només es solventarà si treballadors, joves, immigrants, pensionistes i aturats acceptem viure pitjor del que ja viviem. I el més increible de tot, es que ho estem acceptant.

A hores d'ara el capital (empresaris, banquers, corruptes, etc) està estirant la corda cap a els seus interessos i no s'està trobant cap tipus de resistència, i per això s'estem trobant amb la reforma laboral, la reforma de les pensions, el pacte de la competivitat, la precarització de les nostes vides, etc.

Es necessari tornar a eixir als carrers i reivindicar el que es nostre. El problema no és la crisi sinó un sistema econòmic que es basa en l'explotació i la misèria de la gent, una economia insostenible basada en bombolles especulatives que ens duguen a crisis cícliques i cada volta més fortes. Davant aquesta situació es necessari impulsar de nou projectes assemblearis i combatius com ja estan fent a altres indrets de l'estat espanyol (l'Assemblea de Barcelona, les Assemblees d'Aturats d'Euskadi, etc) i tindre clar que no els anem a deixar seguir beneficiant-se de la nostra situació. A hores d'ara hi ha que tindre clar que ningú vindrà a lluitar per nosaltres i tan sols amb les nostres ferramentes podrem plantar cara davant d'aquesta situació, no podem esperar des del sofa que esclate una revolució del no res.

Ja som uns quants els que diem PROU!
Davant la seua crisi
QUE SE'N VAGEN TOTS!

3 comentarios:

  1. A qué hora y donde es la manifestación?
    Salud!!

    ResponderEliminar
  2. En breves más información. De momento apuntadlo en la agenda!

    ResponderEliminar
  3. Manifestació 1ºMaig: Plaça San Agustí-Valencia 12:00 H

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios