[VLC] Jornada d'agitació a les universitats i al carrer. Dijous 14

Dijous 14 d'Abril

12:00h Cafeteria de Dret. Facultat de Tarongers

Cercavil·la a la Universitat

"Indignem-nos. Assenyalem als culpables"

Davant de l'actual situació de precarietat, corrupció a les institucions, atur, etc es necessari començar a organitzar respostes contudents de base des de les facultats. Per això, seguim amb la campanya d'informació i agitació als campus de les universitats, aquesta volta a Tarongers.

Convoca: Assemblea Oberta d'Estudiantes i Joves

----------------------------------
19:00h. Facultat de Filosofia.

Bicifestació anticapitalista
+ jam sesion acustica després de la bicifestació a la Facutlat de Filosofia.

Perquè vegem la necessita d'eixir als carrers i reivindicar-los com a nostres. Perquè no volem seguir sent espectadors de les nostres vides. Perquè el problema no es només la crisi; és el capitalisme que ens ofega dia rere dia. No volem tornar a un estat social, volem superar el sistema econòmic actual.





2 comentarios:

  1. http://www.tv3.cat/30minuts/reportatges/1793/Escanyats-per-la-hipoteca

    ResponderEliminar
  2. Me parece genial todo lo qeu estu fent ,i m´hagrada molt pero no puc it per diversos motius, una cosa ,tinc una duda ,va gent?va un bon grapt de gent?M´alegraría molt!

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios