Cap a la vaga general del 14 Novembre [VLC]

Volem recollir les diferents convocatòries, així com últimes novetats que estan ocorrent a València per preparar-nos l'agenda cap al dia 14N de vaga general.

Com a primera novetat adjuntem el PDF del número 3 de la publicació Ara o Mai, tot i que ja la podeu començar a trobar als carrers, així com a diferents punts de València i rodalies:

http://araomaivlc.files.wordpress.com/2012/11/araomai_3.pdf

En aquest número podreu trobar un text sobre la vaga:

http://araomaivlc.wordpress.com/2012/11/11/vaga-social-salvatge-i-indefinida-text-no3-ara-o-mai/

Dilluns 12 de Novembre a les 10h - Concentració davant la facultat d'Història: Fent camí cap a la Vaga General !! (Esteu atents a noves convocatòries durant eixe mateix dilluns)

Dimarts 13 de Novembre a les 9h - Concentració a les portes del Palau de Congressos, per a rebre al President de l'Estat Espanyol Mariano Rajoy, entre altres personatges. L'acte és el II Congreso Nacional de Directius, i el president acudirà a la innaguració.

Dimarts 13 de Novembre a les 19h - Marxa de Torxes des del campus de Tarongers.

Dimecres 14 de Novembre - Vaga general amb:

- 00:00 Piquets als diferents barris i a polígons industrials, així com més tard al port.

- 7:30 Piquets matiners (universitats, barris, etc)

- 10:00 Confluència dels diferents piquets a Blasco Ibañez per a anar cap al centre.

- 12:00 Concentració a la plaça de l'ajuntament dels piquets.

- 17:30 Manifestació a la plaça de San Agustí i convocatòria d'un BLOC ANTICAPITALISTA que recull a diferents organitzacions, assemblees, col·lectius anticapitalistes de la ciutat de València que s'han anat trobant.





Pàgines d'interès: 

http://araomaivlc.wordpress.com/
http://benimacletenvaga.blogspot.com.es/


segunda

2 comentarios:



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios