[VLC] Finalment desonen a una família treballadora del Cabanyal

Segons informa Las Provincias, Elsa Inés i el seu fill han estat finalment desonats a mans de l'Ajuntament de València i la seua empresa Plan Cabanyal-Canyamelar S.A. Aquest desonament tenia com a data el passat dijous, on l'afectada es va veure arropada per un centenar de veïns i veïnes, més solidaris de tota València. L'Ajuntament asegura que tenia un deute de més de 1.000 i sembla que era motiu suficient per deixar a una família en el carrer. La casa està dintre del projecte d'ampliació de Blasco Ibañez.

Sembla que les empreses i intitucions que pràctiquen desonaments enacara no han notat la pressió de la gent i opten per desallotjar sense previ avís per evitar respostes organitzades, açò té que fer reflexionar a les persones que s'organitzen ver esvitar aquesta barbàrie. Esperem que Alfons Grau i company puguen dormir bé aquesta nit.

La notícia a Las Provincias: Las Provincias

1 comentario:

  1. Ací el video:
    http://www.youtube.com/watch?v=7PEmlPQwkyc&feature=share

    ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios