[VLC] Acció en solidaritat amb Tamara

Vist en: Barcelona Indymedia

Sabotatge i pintades per la llibertat de Tamara

El passat dijous 14 de setembre vam realitzar diferents pintades a favor de la llibertat de Tamara, així com sabotetjarem un caixer del Banc Santander al campus de Tarongers de València en plena Facultat de Dret d'on eixiran els encarregats de defensar aquesta llei a la que ells anomenen justícia.

L'acció vol demostar que la por no ens aturarà i que seguirem lluitant dia a dia i més encara si toquen a alguna companya com el cas de la condemna a Tamara. Ens solidaritzem amb totes les persones que pateixen l'aïllament, la tortura, la dispersió i la presó legitimats pel sistema judicial actual; ferramenta de repressió i criminalització a la disidència.

Mostrem, també, solidaritat amb l'últim company detingut a Madrid i saludem els processos de lluita actuals de Grècia i Xile per mostar-nos com la lluita és l'únic camí.

Llibertat presos i preses!


Tamara al carrer!


Sense justícia no hi haurà pau!


0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios