Marxa a la presó de Picassent + Segon cicle de xerrades-debat

MARXA A LA PRESÓ DE PICASSENT

Dissabte 4 de Febrer a les 11:00h en el C.P. de Picassent

PRESÓ = TORTURAEls mecanismes que l’estat utilitza per a reprimir-nos son innumerables, però la presó representa l’eina més dura amb la qual el sistema ens castiga.

La presó suposa maltractament en els seus diferents àmbits, i per tant en la seva totalitat. No sols ens referim a la forma més ruda i directa, l’agressió física. La dispersió, l’aïllament, la falta d’assistència mèdica i jurídica, la medicació forçosa, les condemnes de més de trenta anys, així com les condicions d’empresonament voluntari, el anomenat tractament penitenciari, els graus, els mòduls de respecte, les UTEs, els permisos de sortida, el control telemàtic, les llibertats condicionals, etc. són formes de tortura encoberta, el fet d’estar empresonat contra de la teva voluntat es tortura.

Son molts presos de tot l’estat els que ja estan realitzant vagues de fam i de pati diàries, acompanyades d’altres accions, a més d’enviar escrits de “denuncia” als organismes que encobreixen la crua realitat penitenciaria (Defensor del Poble, Tribunal d’Estrasburg,etc.), encara que la convocatòria comú es una vaga de fam cada primer dia de mes, començant en octubre.!SOLIDARITAT AMB LES/ELS NOSTRES COMPANYXS EN LLUITA!

PRESÓ = TORTURA


Primer segon cicle de xerrades-debat sobre les tortures i els maltractaments en les presons.
Un dissabte al mes, a les 18:00h en el Arte&Facto, València.


FEBRER,25

-"Les lluites contra les presons vistes des de dins"

MARÇ,31

-La inhumana realitat dels CIEs
A càrrec del grup Desalambrando

MAIG,4

-La política penyal a Espanya: entre la tolerancia zero i l'excepcionalitat penal
A càrrec d'Iñaki Rivera Beiras, membre de l'Observatori del Sistema Penal i dels Drets Humans de la Universitat de Barcelona

MAIG,26

-La psiquiatria com a violència institucional
A càrrec d'un usuari del sistema mental


JUNY, 30 


-Taula Rodona: "Balanç i perperspectives de la campanya"

Totes les xerrades en:
Arte&Facto
c/ Pie de la Cruz nº8
(El Carme)
València

Per a més informació:

Contacte:


2 comentarios:

  1. de les xerrades que ja s'han fet, penjareu les gravacions?

    ResponderEliminar
  2. Estan totes les gravacions en la web del Tokata

    ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios