Movilitzacións contra L'Alta Tensió

LES OBRES DE LA LÍNIA D´ALTA TENSIÓ CONTINUEN AVANÇANT MENTRE CONSELLERIA I ELS JUTJES SEGUEIXEN FENT-SE ELS LONGIS DAVANT ELS RECURSOS I ALEGACIONS PRESENTADES PER LA PLATAFORMA, ON S´ESPECIFIQUEN ELS INCOMPLIMENTS LEGALS D´AQUEST PROJECTE I EL NOSTRE REBUIG TOTAL AQUEST TIPUS D´INFRAESTRUCTURES INNECESSARIES PER ALS NOSTRES POBLES.

A DIA D´HUI, LES MAQUINES JA ESTAN TREBALLANT A L´ALTURA DE LA FONT DEL PATXE I EL VALLE DE LA SALUT. PER AÇÒ MATEIXA CONVIDEM A TOTS/ES ELS SOLIDARIS A QUE ACUDIXQUEN EL PROPER DIVENDRES DIA 16 DE SETEMBRE, A LES 16:30H A PORTAR EL SEU GRANET DE SORRA MITJANÇANT UNA PROTESTA CONTRA L´IMPOSICIÓ D´AQUESTA, AL MATEIX LLOC DE LES OBRES.

EIXIDA DES D'ONTINYENT 16:00 (EL BARRANQUET)
EIXIDA DES D´ALBAIDA 16:15 (CREU ROJA)

ARA O MAI - ATUREM L´ALTA TENSIÓ
SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios