Festa apocalíptica!


Organitza la Biblioteca de l'Ateneu Llibertari del Cabanyal

6 comentarios:

 1. Com que no tots els dies es veu la fi del món, des de la biblio us convidem a passar amb nosaltres l’apocalipsis previst per a aquest divendres 21. Des de les 19h, comptarem amb un recital de poesia al que podeu sumar-vos sense por, acompanyat d’una deliciosa picaeta vegana i, per últim, concert amb ‘El Papado’.

  ResponderEliminar
 2. http://www.youtube.com/watch?v=6Ho_r8bJIoo

  ResponderEliminar
 3. Poder puedes, y en bolas también, aunque tu médico seguramente te lo desaconsejará por el frío.

  ResponderEliminar
 4. Anunciem un xicotet canvi en la programació: El Papado no podrà actuar demà perquè unes malèfiques angines s´han apoderat de la seua veu. Peeeeero que no cundisca el pànic! En el seu lloc tocaran Los croquéticos i ens alegraran la nit amb el seu swing gitan i podrem escoltar, entre altres temes de Frank Sinatra, Machín o Krahe...De categoriaa!!
  Per anar calfant motors...http://www.youtube.com/watch?v=HWO-1qy5G1U

  ResponderEliminar
 5. Para toda aquella que venga disfrazada una tapa gratix!!

  ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios