Fiesta Drum'n Bass en el Mayhem en apoyo a un antifascista preso


Fieston en el proyecto Mayhem. Toda la pasta sera para un compañero antifascista preso en Madrid.
La noticia: http://csbmadrid.blogspot.com/2010/11/libertad-para-andres.html

17 comentarios:

  1. Farem la revolució a ritme de drum'n! xD
    Que trist...

    ResponderEliminar
  2. Que te que veure l'estil de la festa? la qüestió es que es per a traure pasta per a una moguda judicial.
    Que passa,que si el concert es de punkis ja mola?
    que trist el primer comentari.

    ResponderEliminar
  3. xe ja està bé de tanta tristor!

    ResponderEliminar
  4. I quina música es la adequada? Cantautors? Quin poc de trellat te la gent...

    ResponderEliminar
  5. Lo triste es la necesidad de hacer conciertos para que se pete el mayhem sin más, da igual que vayan a ver a Todo o Nada que a un Dj si no saben ni para que va el dinero ni van a moverse en la calle...

    ResponderEliminar
  6. El destí dels diners ho posa ací mateix.
    I tu que saps lo que fa la gent que va als concerts? Mare meua, com es nota que criticar es gratis.

    ResponderEliminar
  7. Emmms...algú sap a quin hora comença o acava? el preu? coses bàsiques que trove a faltar en la informació.

    ResponderEliminar
  8. Quin debat mes absurd! El problema de tot aço es que ens trobem frustrats i no trobem quin es el cami. Pense que aquestes festes (o concerts punkis) no fan mes que obstaculitzar el que deuria ser el cami dels mov. socials i sobre tot el dels centres socials.

    ResponderEliminar
  9. Pero que punkis ni quines poyes fregides? Les festes son una forma de finançament prou efectiva que no lleva protagnisme a les altres activitats que també es fan (tallers, cherrades, exposicions...).
    Deixa de dir a la gent com deurien treballar i preocupat per tu mateix.
    Si no t'agrada la forma en la que els del mayhem porten la seua casa et recomante que ocupes tu la teua propia casa per a dur-la com a tu et parega.

    ResponderEliminar
  10. No creo que esto sea una critica al mayhem, sino a determinados movimientos sociales. Creo que no esta de mas escuchar las criticas e intentar mejorar a partir de ellas.

    ResponderEliminar
  11. Creo que desde la asamblea que gestiona ese lugar se debería cuidar más la cantidad de personajes que van allí a llenar sus bolsillos (no quiero dar más datos por este medio)por muchas razones.

    Oír críticas está bien; "Lo que no te mata, sólo te hace más fuerte". Sé que a veces hay muchx cansinx por ahí y siempre va a ver alguien que te diga como llevar tu proyecto porque somos personas y la gente piensa distinto,opina... pero tienes que estar a la altura de recibirlas. Reflexionando lo que encuentres que tiene sentido y lo que no, pasando totalmente.

    Quizás se pueda publicar las noticias cerrando los comentarios, si estáis hartxs

    ResponderEliminar
  12. cerrar los comentarios quitaría la vidilla...

    emm la gente a veces opina de una manera muy simplista me parece, que xpongan más argumentos, que desarrollen la crítica en vez de vomitar la queja i au y que propongan formas constructivas o diferentes de hacer, no?

    ResponderEliminar
  13. Jo crec que po muchsoconierto sque se hagan en el Myehm si no solen ellos mismos a las calles.....na van a ningun lado ,se dan contra un muro ,se contradicen y repiten más que el ajo

    ResponderEliminar
  14. el q sí es pot dir o pensar és q l´objectiu primer deuria de ser el d´organitzar les jornades, xerrades i debats, així com implicar-se amb les lluites al carrer (sense puritanismes i atenent al moment i lloc on vivim) i especialment implicant-se amb el barri (sense històries de q van x via jurídica i no són revolucionaris)...
    després com es finàncie te igual q siga x mitjà de concerts punkis, festes d´n´b o kabarets i teatre, si el sentit no es centra en aq festes i aq no duren fins al dia seguent (guanyante una possible enemistat del veinat...)
    o això si es vol q el centre social estiga polititzat i siga un lloc xa la reflexió i l´impuls de l´acció política...
    (si en canvi el q es vol fer és un centre d´oci, festa i autodestrucció autogestionat, pos ve està... tp te res de criticable)

    ResponderEliminar
  15. Veieu? l'ultim comentari es un exemple de critica constructiva, el penultim no...
    Jo crec que tota CSO porta en les seues sigles "Centre Social", i deuria de anar enfocat cap un objectiu social, que pot o no estar a l'hora ficat en politica. Fonamentalment deuria estar al servici dels veins del barri.
    Pero jo només soc un asistent més a algunes de les activitats que s'organitsen al centre.

    ResponderEliminar
  16. Joder, si todxs lxs que critican las fiestas por no ser revolucionarias lucharan realmente Valencia sería Atenas. Mucha hipocresía es lo que hay. Diversión y lucha son compatibles y ambas necesarias. Cansa ya ver este tipo de comentarios cada vez que se anuncia un concierto.

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios