Suspès de nou el judici a dos guàrdies civils per agredir Ivan Cortès

Fou agredit a l'aeroport de Palma per parlar en català

El jutjat d'instrucció número 8 de Palma ha suspès fins al 31 de març el judici a dos guàrdies civils acusats d'agredir Ivan Cortès a l'aeroport de Palma l'agost del 2009 per haver parlat català. El motiu que ha donat el jutge per l'ajornament del judici, que ja es va suspendre una vegada, és que no podien fer la connexió amb vídeconferència per parlar amb els agents, que ara estan destinats fora de les Illes.

Ivan Cortès i la seva companya foren agredits el 7 d'agost del 2009 per la guàrdia civil a l'aeroport de Palma pel fet de parlar en català. Els guàrdies civils els van demanar la documentació i els nois van respondre en català, llavors els guàrdies els van arrossegar en un quartet i van agredir físicament l'Ivan. Aquest és el relat detallat dels fets.

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios