Dimarts 22 Febrer - Xerrada: “Una crítica a les presons” amb Carlos “Pote” Hernández

Hui dimarts 22 de Febrer, dintre de les Jornades sobre Terrorisme d'Estat, a les 18:30h tindrà lloc a l'Espai Social Estudiantil del campus de Burjassot, la xerrada "Una crítica a les presons", que tindrà com a ponent a Carlos "Pote" Hernández coordinador per a Bizkaia del Col·lectiu Shalaketa.

*Com arribar a l’ESE (antiga cafeteria de ciències): Agafar la línia 4 del metro (del tramvia) i baixar-se a la parada de Vicent Andrés Estellés (Burjassot). Dirigir-se a l’esquerra al campus de ciències (matemàtiques, química, biologia, física) i creuar els jardins cap a l’edifici central que es troba més alt que els alt res i pujar les escales cap a l’interior on esta l’ESE.


Organitza l'Atzur


0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios