[València ciutat] Concentració i marxa contra l'estat terrorista marroquí

Centenars de persones s'han concentrat front al consulat del Marroc al carrer de la Pau de València per tal de protestar pels assassinats de l'exèrcit marroquí i del desallotjament del campament de resistència saharaui en el Aaiún.

Crits de "Sahara libertad, Polisario vencerá", "Asesinos!", "Marruecos culpable, Espana responsable" mostraven la ràbia de la població saharaui en València que ha tallat el carrer a l'altura del consulat del Marroc.

Al llarg de tota la concentració no han deixat d'escridassar el consulat.
S'ha llegit un comunicat i s'ha condemnat el terrorisme d'estat i els assassinats, les tortures i la violència contra població indefensa.

Més tard la gent ha marxat a protestar a delegació de govern, on s'ha concentrat una altra vegada mostrant la seua ràbia.

MislataContrainfos

2 comentarios:

 1. fotos de la concentració en aquest enllaç de la haine:
  http://www.lahaine.org/index.php?p=49245

  ResponderEliminar
 2. http://www.territoriosocupadosminutoaminuto.blogspot.com/

  http://saharathawra.com/2010/11/11/peticion-a-trinidad-jimenez/#more-218

  Ací hi han enllaços en més informació.

  ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios