IV CONCENTRACIÓ EN REPULSA PELS VIOLENTS ATACS DE L'EXÈRCIT MARROQUIÀ AL CAMPAMENT DE LA DIGNITAT I CONTRA LA POBLACIÓ SAHRAUI A L'AAIUN

DIMARTS 16 DE NOVEMBRE A LES 19:00

DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ (CARRER LA PAU) DE VALÈNCIA I MARXA A LA DELEGACIÓ DE GOVERNLa Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS) vol manifestar la seua absoluta indignació i profunda tristesa davant els últims fets ocorreguts al Sàhara Occidental contra la població sahrauí.

En la matinada del 8 de novembre les forces d'ocupació marroquina van entrat per la força i van desmantellar el campament Protesta de Gdeim Izik (El campament de la Dignitat), darrere d'assetjar-ho completament han atacat violentament les persones acampades allí. Aquestos atacs han continuat a la ciutat l'Aaiun on es tenen notícies de gran nombre de ferits i inclús morts. En estos moments L'Aaiun és una ciutat totalment presa per l'exèrcit i la policia marroquina on es continuen produint greus enfrontaments.

Donat aquestos fets ens sentim indignats pel silenci del Govern Espanyol i exigim una resposta clara i contundent davant dels greus incidents que estan ocorrent al Sàhara Occidental i demanem que d'una vegada per sempre assumisca la seua responsabilitat com a potència colonitzadora.

Per tot açò vos convoquem a la concentració que tindrà lloc davant el Consolat Marroquià C/ La Paz, 38 el dia 16 de novembre a les 19:00 per a denunciar aquestos fets, posteriorment hi haurà una marxa fins a la plaça de la Verge.

Per favor doneu la màxima difusió.

NO SIGUEU INDIFERENTS!

Vos esperem!

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios