[Comunicat] Desallotjament de Ca La Vaga y petició de solidaritat + Cartell de les Jornades de portes obertes

La Universitat Politècnica de València ha iniciat un procediment per via administrativa per portar a terme el desallotjament de l'antiga facultat d'Agrícoles on s'ha iniciat el projecte Ca La Vaga. De nou les Institucions volen silenciar la voluntat del poble. El termini acaba el dia 13 de desembre.

El passat 12 de novembre, un grup de joves i estudiants alliberarem aquest espai universitari en desús i abandonat a la seua sort durant més de dos anys i sense perspectives de que les institucions canviaren aqueta ruïnosa situació.


Durant gairebé un mes, i mitjançant l'autogestió, l'assemblearisme horitzontal, i la participació lliure i sense condicionants del sistema capitalista, s'ha anat construint un projecte de contrapoder popular. Han confluït col·lectius, assemblees i persones que han fet un treball generador de idees en defensa de la igualtat, la justícia social i del treball col·lectiu. Ca la Vaga ha oferit a tothom serveis i activitats gratuïtes que amb

l'actual política neoliberal la societat troba a faltar. Serveis com biblioteca i sala d'estudis les 24 hores. Tallers i cursos gratuïts, i vivenda a persones amb pocs recursos.

El termini per presentar al·legacions finalitza el dia 13 de desembre. A partir d'aleshores, el desallotjament pot ocórrer en qualsevol moment. Per evitar-ho cridem a tota la societat que hi estiga interessada en fer seu aquest projecte, a participar i col·laborar en les jornades de portes obertes (oberta inclús la porta principal) que tindran lloc des del dijous 6 fins el dia 13 de desembre. Convidem a la societat què siga testimoni de la potencialitat del projecte.
A més, emplacem a tots els col·lectius, associacions, plataformes, a tota la comunitat universitària i educativa, i en general a tota aquella persona que haja fet també seues les nostres reivindicacions, a dirigir una carta al rector de la UPV (rector@upv.es), com va fer la Plataforma d' afectades per la hipoteca, per tal de recolzar un projecte nascut de la iniciativa ciutadana i que busca alternatives de base social a la crisis del sistema actual.


CA LA VAGA
CONTRA EL SISTEMA: CONSTRUÏM L'ALTERNATIVA


PROTOCOL D'ACTUACIÓ AMB EL COMUNICAT DE CA LA VAGA:


ESTE PROTOCOL ÉS UNA DE LES ESTRATÈGIES PENSADES PER A EVITAR EL DESALLOTJAMENT I MANTENIR EL PROJECTE CA LA VAGA.

1. Reenvia este correu a tots els teus contactes que vullguen recolzar el projecte

Ca La Vaga. Còpia i envia.

2. Alegar és una de les possibilitats que tenim front al desallotjament. Volem plenar el registre de la Universitat Politècnica de València, situat front el rectorat, de cartes dirigides al rector on conste el vostre recolzament, com a persona o com a col·lectiu amb el CIF o NIF, al projecte Ca La Vaga. Per a eixa carta, hem pensat també en que pugueu incloure el següent text junt amb el vostre:

_________________recolze/m el projecte Ca La Vaga, i inste/m al rector de la UPV a retirar la denúncia i el procediment administratiu de desallotjament publicat al DOGV per què es puga desenvolupar un projecte social, cultural i polític autogestionat en l´antiga facultat d´agrícoles, nº21 de l´avinguda Blasco IbIáñez de València .

3. Si no tens temps per anar al registre de la UPV, envia´ns el text a calavaga@gmail.com i nosaltres el presentarem.

Gràcies per sumar-te al projecte Ca La Vaga.



9 comentarios:

  1. van a desallotjar una casa de kostres!! una pena

    ResponderEliminar
  2. hay muchas que trabajamos para que no sea una casa de kostras. están en el edificio como las cucarachas, pero no son calavaga.

    ResponderEliminar
  3. dejar de etiquetar a la gente que parecéis de la institución...kostras, okupas, antisistemas,....sois todxs iguales

    ResponderEliminar
  4. Este sector del 15 m de ca la vaga, se creen que no estamos en guerra y desde que nacimos estamos en conflicto y aun encima le hechan la culpa a los kostras...jajaja enfermos de la imagen, igualito que las instituciones y los mismos que nos venden las naranjas limpitas.Se escandalizan por cosas que llevamos arrastrando siglos de penurias...

    ResponderEliminar
  5. que 15m ni que pollas, las cosas como son y los niñatos con vuestro blackberry y okupando para tener casa gratis donde fumar porros sois una lacra social que se os llena la boca de guerra y de mierda y no habéis leido a kropotkin ni malatesta en vuestra puta vida. Todo el postanarkismo desde john zerzan al nihilismo consumista de hoy en día es BASURA subproducto del sistema que decis combatir. Sois el máximo exponente del individualismo neoliberal y ni siquiera os dais cuenta. Así que no vengas con tonterías porque yo puse el comentario de arriba y no tengo nada que ver con el 15m ni de lejos, en el que no participé porque no fue más que un farol reformista, pero si te crees que hacer la guerra es tomar los espacios liberados como si fueran tuyos, molestar y llenarlo de mierda es que no has entendido nada, así que deja de escribir "anarquía" por los muros porque no sabes lo que significa esa palabra. Y lo vuelvo a decir: kostras, os habeís cargado calavaga.

    ResponderEliminar
  6. si te crees que los kostras han sido el problema te equivocas,bocas.

    ResponderEliminar
  7. que fácil es despotricar anoooonimaaaamente!

    http://www.youtube.com/watch?v=gFV5Rdq_5mY

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios