Entrevistes a Mónica Vargas i Marc Garavaldà (Audio)En el marc de les III Jornades sobre Amèrica Llatina que estan tenint lloc a Alcoi, conversem amb Mónica Vargas i Marc Gavaldà.

Conversamos con Mónica trás su intervención bajo el título: “Desarrollismo Vs Buen Vivir, ¿De quién es la responsabilidad?”. Mónica es investigadora de l’Observatori del Deute en la Globalització.

http://www.ivoox.com/entrevista-a-monica-vargas-audios-mp3_rf_1531870_1.html

Conversem amb Marc, membre dels col·le ctius Repsol Mata i Alerta Amazònica després de la seua intervenció sota el títol “Conflictes a l´Amazonia: la petjada del petroli i la resposta dels pobles indígenes”. Xarrem també sobre el documental “Los Nahua, 20 años después”.

http://www.ivoox.com/entrevista-a-marc-gavalda-audios-mp3_rf_1533730_1.html

I recordem que aquest cap de setmana segueixen les jornades:

Divendres 2/novembre, a les 20.00 h
“Aprenent del Sud: profunditat dels processos de transformació en Amèrica Llatina. Els casos de Bolívia i Equador”
a càrrec de Marco Aparicio, doctor en Dret, professor de Dret Constitucional en la Universitat de Girona i membre de l’Observatorio por la Autonomía y Derechos de los Pueblos Indígenas en Colombia

Els processos de transformació social i cultural engegats en alguns països de l’Amèrica del Sud mostren importants avenços però també fortes contradiccions, especialment pel que fa a les qüestions ambientals. El repte de consolidar el cicle de canvis s’ha abordat des d’un ferm suport al model extractivista i al paradigma del creixement econòmic, desencadenant àmplies protestes socials i un debilitament en la construcció del projecte plurinacional.
A les 22 h, sopar
Dissabte 3/novembre, a les 19.00 h
“Conflicto armado y proceso de paz en Colombia”
a càrrec de Juan Manuel Ávila, membre de l’Observatorio por la Autonomía y Derechos de los Pueblos Indígenas en Colombia

L’agenda de pau del moviment indígena, les accions de desmilitarització i els exercicis d’autonomia territorial. La Guàrdia Indígena com a exemple de resistència pacífica i de construcció de la pau des de baix.
A les 22 h, sopar


Més informació a: http://jornadesamericallatina.wordpress.com/

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios