Jornades sobre desobediència civil i acció no-violenta (27 i 28 d’Octubre)




Estem molt contentxs de presentar unes jornades dedicades a la desobediència civil i acció no-violenta. El taller consistirà en dos dies (27 i 28 d’Octubre) farem la sessió del taller el matí i la vesprada del dissabte amb un descans per dinar. El dinar serà de “sobaquillo” o “traje” yo traje esto, tu lo otro….

Els encarregats d’impartir el taller son els companys de alternativa antimilitarista-MOC (moviment d’objecció de consciència).

El diumenge el que farem seran projeccions per passar a debatre també les jornades i els vídeos. Els materials que es projectaran son 1)frivolidad tàctica 2)materials sobre el tutte bianche.

Recordeu, dissabte 27 de 11 a 14h i de 16 a 20 el taller amb dinar de sobaquillo, i el diumenge 28 projecció i debat a les 19:00.Ja sabeu, al 212 de José Benlliure al barri del Kabanyal!

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios