[VLC] Pròximes activitats Ateneu Llibertari del Cabanyal

Les setmanes vinents hi han programades diferents activitats a l'Ateneu Llibertari del Cabanyal que volem presentar-vos:

- El dijous 24 de novembre, a més del sopador que està en funcionament tots els dijous ja des d'Octubre, tindrem el Tour de presentacions del llibre de poesia " Los despojos del espectáculo". Estarem a l'ateneu a partir de les 19h oberts per a consulta i per a prendre qualsevol cosa.

- El dissabte 26 de novembre, a les 11:30h el Grupo Ruptura vindrà a València per parlar al voltant de "Conflictes actual i participació llibertaria. L'extensió de l'autoorganització". Parlarem dels nous focus de conflictivitat social així com també debatirem al voltant de la necessitat de la participació en aquestos i de com estendre l'autoorganització, la acció directa i com enfrontar-se a l'hora al ciutadanisme. Tindrem dinar després de la xerrada-debat. Organitza el col·lectiu Atzur.

- El divendres 16 de desembre a les 19:00, Miquel Amorós oferirà la xerrada "De Parlamentarisme i altres mentides". Després hi haurà sopar.

Ateneu Llibertari del Cabanyal
C/Barraca 57 (Cabanyal-Canyamelar)

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios