Primer número des de València, d’Ara o Mai

Ja està al carrer el primer número de la publicació d’anàlisi i crítica actual de caire antiautoritària “Ara o Mai”. A aquest número trobaràs un anàlisi sobre la situació política actual de cara a les eleccions i la seua relació amb les lluites socials, com també una aposta per trencar amb les seues normes des de l’autooganització i l’acció directa. Per altra banda es troben a aquest número diferents textos d’arreu de l’Estat i el món als que hem donat un espai pel seu interès i els paral·lelismes amb la nostra realitat (la rebel·lió a Xile, educació i sanitat, CIE’s, Alta Tensió a les comarques centrals, etc)

La publicació, evidenment, és gratuïta i es pot trobar al carrer així com als diferents espais antiautoritaris de València. Així com també es pot consultar a internet. En breus penjarem els textos més interessants a la nostra web en castellà// En breves colgaremos los textos más interesantes en castellano en la web.

Descarregat el primer número d'Ara o Mai

http://araomaivlc.wordpress.com/


0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios