Colp repressiu a Catalunya

Els Mossos comencen a detenir els 'indignats' identificats pel setge al Parlament

Serien una vintena de persones que, un cop detingudes per la policia autonòmica, seran conduïdes a la comissaria, on se'ls prendrà declaració i se'ls entregarà la citació judicial per comparèixer davant l'Audiència Nacional. Després seran deixats en llibertat.

Els Mossos comencen a detenir els 'indignats' identificats pel setge al Parlament

Serien una vintena de persones que, un cop detingudes per la policia autonòmica, seran conduïdes a la comissaria, on se'ls prendrà declaració i se'ls entregarà la citació judicial per comparèixer davant l'Audiència Nacional. Després seran deixats en llibertatS
ARA

Barcelona | Actualitzada el 03/10/2011 09:23

Els Mossos d'Esquadra han començat a detenir els indignats identificats pel setge al Parlament del 15 de juny. En principi serien una vintena de persones que, un cop detingudes per la policia autonòmica, seran conduïdes a la comissaria, on se'ls prendrà declaració i se'ls entregarà la citació judicial per comparèixer davant l'Audiència Nacional. Després seran deixats en llibertat.


La Fiscalia i els Mossos d'Esquadra han identificat una vintena de suposats autors del setge del 15 de juny. En aquella jornada es van registrar agressions a diversos diputats que intentaven accedir a la sessió en la qual s'havien de debatre i votar els pressupostos de la Generalitat. Les accions intimidatòries van obligar algunes autoritats, com el president de la Generalitat, Artur Mas, a accedir a la seu parlamentària en helicòpter. En les tasques d'identificació s'han recollit "proves irrefutables" de la participació de diversos individus en el setge al Parlament. La Fiscalia General de l'Estat ha sol·licitat que l'Audiència Nacional es declari competent per investigar "els actes de força, intimidació o amenaça" patits pels diputats, que tenien com a objectiu entorpir la seva tasca.

Barcelona Indymedia

0 comentaris:

Publicar un comentarioSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios