[London] Londres en flames

Els disturbis s'estenen per tot Londres i afecten inclús a altres ciutats d'Anglaterra. Estem vivint en aquests moments una revolta incomprensible per als polítics i els mitjans de comunicació. La policia ha assesinat a un altre jove, aquest de 26 anys. Per seguir les notícies, actualització constant en la Haine:

< ahref=http://www.lahaine.org/index.php?p=55474>Seguiment de la revolta en la Haine

-------------------------------------------------------
Tottemham ha viscut una nit de disturbis i revolta després de l'assasasinat d'una jove de 29 anys a mans de la policia. Durant tota la nit els enfrontaments han estat contants i la repressió policial latent. Diferents mitjans de comunicació donen informació confusa, ja que per una part no està clar el perquè de la mort del jove ni tampoc que va passar exactament anit.

Tottenham viu una nit de disturbis en les protestes per la mort d'un jove de 29 per trets de la policia

Jóvenes encapuchados atacan a la policía de Londres por la muerte de un hombre

Varios heridos tras graves disturbios en Tottenham

Galeria fotogràfica de El País

Tottenham riot photos

Tottenham rioting after police shooting demo

Tottenham in flames as riot follows protest

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios