[VLC] Pròximes activitats

Us informem de dos activitats programades per a la pròxima setmana en relació a las lluites del movimient 15M i les revoltes en altres països:
 Dimarts dia 12, 19:30h en Arte&Facto (C/Pie de la Cruz 8 Velluters) es convoca un debat obert sobre assamblearisme i democràcia. (Recordem, que a les 22h en la Plç del Pilar del mateix barri hi ha cinema a la fresa en valencià)

 Dimecres dia 13 Acte de solidaritat amb els i les companyes gregues: (Ateneu Llibertari del Cabanyal, C/Barraca 57-Cabanyal)


19h Passe de documental "Debtocracy", documental sobre el deute grec


21:30 Sopar solidari, els diners recaudats aniran destinats als detenguts en Grècia durant els passats dies 28 i 29 de juny durant la Vaga General. (més informació sobre els detinguts a http://infopunt-vlc.blogspot.com/2011/07/llamamiento-urgente-para-recaudar.html)

2 comentarios:



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios