[València] Jornades de Reflexió i Debat 10 i 11 de Setembre

En el CSA La Residència
Organitzen: L'Espill, Dàlhia, Orxata Negra i altres individualitats

Pulsa en "ver más" per veure el programa sencer.



DIVENDRES 10

18H Presentació de CALDO VEGANO
Experiències d´un espai okupat sense drogues ni diners
Perquè una trobada lliure de drogues?

20H Debat:Drogues i misèria als espais llibertaris.
(pots descarregar-te el Esfuerzo nº3 des d'ací: http://reflexionrevuelta.wordpress.com/2010/05/26/grupo-esfuerzo-publicacion-esfuerzo-n%c2%ba3-drogas-y-tabu-o-sobre-la-miseria-del-medio-radical/

22H Sopar vegà

23H "Sois todos unos hijos de Dios"
Cuando los humanos atacan ( grup Teatre )


DISSABTE 11

15H Menjar de pa- i-porta

16:30H Exposició de cartells de col-lectius llibertaris als 80 a València (GEL, MOC, JJLL)
Xerrada-co.loqui amd vàries persones d´estos col-lectius a l´època.

18 30H Debat i presentació del text:
"La misèria de la subversió o la subversió de la misèria" a carrec de l´Espill

(es pot descarregar el text des d'ací: http://reflexionrevuelta.files.wordpress.com/2010/05/miseria-subversion.pdf)

22H Sopar Vegà

23H
MEXICAN MOUSTACHE (Punk vlc)
RADIOCTIVE KIDS (Psychobilly bcn)


CSA LA RESIDENCIA C/Font d´en corts 184 València Bus 14 front a Mercavalencia


JORNADES DE REFLEXIÓ I DEBAT (10 i 11 de Setembre)


Aquestes jornades sorgeixen d'un conjunt de persones que, amb inquietuds al voltant de temes concrets relacionats amb el moviment anarquista de València, han decidit ajuntar-se per a donar a conèixer-les i debatre-les. Gent de diferents entorns i amb un historial prou diferent, però que han arribat pràcticament a les mateixes conclusions; açò fa pensar que certs problemes ocupen més espai del que deurien i més temps del que deuríem haver permès.

Davant la falta d'oportunitats de debat, aquestes jornades estan pensades per a donar una xicoteta espenta a aquesta imprescindible però malament utilitzada ferramenta. Diguem malament utilitzada degut a que, quan es practica, les conclusions extretes no es porten endavant. Es solen culpar a la incompetència, però és qüestió de incoherència. És per això que el debat va a ser el tronc d'aquestes jornades, l'autocrítica serà les seues branques, de nosaltres depèn regar l'arbre o deixar-lo morir davant la còmoda passivitat que permet la inèrcia. Els moviments guanyen força quan segueixen una estratègia general que camina en tal direcció, són el debat i l'autocrítica les ferramentes que permeten generar dita estratègia i corregir-la en cas necessari.

Menció especial mereixen les drogues degut a la seua especial posició dins del guetto, trist trofeu. Donat que una bona part de la nostra activitat consisteix en autogestionar-nos mitjançant concerts, les drogues (des de la seua venda a la barra fins traficants varis, passant per la degradació de barris i explotació que suposa la seua producció) és un tema que no ha estat parlat en profunditat enlloc, però ha sigut provada per quasi totes. En la nostra opinió els efectes personals d'una droga són personals, i fins ahí és decisió pròpia, però no ho són les seues conseqüències socials i polítiques. Tindre aquestes circumstàncies en compte ens ha portat a plantejar les drogues com un debat a banda, però per això no deixa d'estar relacionat amb la resta de temes de les jornades.

Així, i intentant ser coherents amb un dels debats al que fem menció hem decidit que aquestes jornades no estaran finançades mitjançant l’alcohol.

En definitiva, volem fer el que des de fa molt de temps no es du a terme, sentar-nos i parlar entorn a temes que ens afecten, que per a algunes són un llast i per a altres una posició còmoda. Com està el present per a afrontar el futur mitjançant propostes que ens ajuden a eixir del cercle viciós, aquesta qüestió ens toca respondre-la a totes, per això esteu convidades a acudir i sobretot a participar.

La intenció és crear un moment de reflexió i remenar un poc les aigües, renovant els nostres espais, accions, models organitzatius, etc, i fer que el peix es deixe de mossegar la cua.



4 comentarios:

  1. muy interesante, intentaré acudir

    ResponderEliminar
  2. psychobilly por fin en valencia!!

    ResponderEliminar
  3. Ya. Y dos debates, una exposición de carteles, un teatro...

    ResponderEliminar
  4. Espero que fuera bien y sacárais buenas conclusiones, yo no fui.
    salut

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios