[Vídeo] La MAT ¿A on ens porta aquest procès?

Documental del procés contra la MAT on aparèixen les diferentes veus que han participat d'aquesta lluita.

Aquest documental pretén potenciar les veus de les lluites contra La Mat, des d'accions legals fins a accions més directes, com la primera okupació que s'ha produït en l'Estat. Totes elles s'enfronten a la nova línia elèctrica de 440 KV que travessarà la Península en el 2013.

En el podreu veure com va ser la preparació del desallotjament, les defenses etc. etc. etc.

El podeu copiar, passar, descarregar lliurement però si voleu col·laborar economicament, ho podreu trobar en diverses distribuïdores alternatives i també en les presentacions que es realitzin del documental.

Esperem que a aquest vídeo es li de màxima difusió i que serveixi com a eina per al futur.

LA MAT ¿A DÓNDE NOS LLEVA EL PROGRESO? from dokus.aborigen on Vimeo.


1 comentario:

  1. grandioso documental!! y deprimente que por mucho que se luche no se pueda parar los pies a los amos del mundo. Espero que este documental sirva para abrir conciencias.
    Claustrofóbico lo de los túneles, madre mía que zumbaos.

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios