[València] Vaga estudiants y properes accions

El dilluns 21 a les 12.00 concentració en Rectorat Ocupacions la nit avans de la vaga (nit del 21): -Facultat de Magisteri -Facultar de Infermeria -Facultat de Filosofia El dimarts 22: -Campus de Blasco Ibáñez: a les 9.30 quedem en filologia per fer accions vàries. -Campus de Burjassot: per confirmar -Campus de Tarongers: es concretaran les accions durant l'ocupació -Universitat Politècnica: per confirmar -A LES 17.00 QUEDEM TOTES A LA FCULTAT DE GEOGRFIA I HISTÒRIA per marxar juntes cap a la manifestació que sortirà des de Sant Agustín Per a llegir el comunicat click a llegir mes TOT EL PODER PER A LES ASSEMBLEES Els estudiants i les estudiantes de l'Assemblea de Blasco Ibañez ens proclamem radicals, violents, antisistema, fans d'Amaiur, amics d'abertzales, anarquistes, comunistes, socialistes, troskystes, estalinistes, luxemburguistes i, a més, estem “mu locos”. La nostra formació acadèmica ens és igual, el nostre únic objectiu és agitar els carrers (cremant tots els contenidors que puguem) sota les ordres de Rubalcaba, l’estimat líder. No obstant això, considerem inadmissible la situació dels estudiants universitaris: -La pujada de les taxes universitàries en un 66% pel que fa al curs 2012-2013. La universitat passa a ser, definitivament, una universitat solament per a les elits econòmiques. -Acomiadament de professors associats que implicarà un augment de la ràtio per aula. És a dir, menys qualitat en el nostre ensenyament. -L'aplicació de l'Estratègia Universitària 2015, que suposarà la gestió de la universitat per agents externs, provinents del món empresarial, finançament de solament aquelles carreres que segueixen sent rendibles econòmicament… -Serveis externs com la cafeteria, la reprografia són privats. Considerem que haurien de ser gestionats per la comunitat universitària. -El percentatge de representació estudiantil en el claustre (que és del 25%) no es correspon amb la realitat universitària on els estudiants som la majoria. Per tot això, i malgrat que som conscients que el nostre amic Morcillo, el rector de la Universitat de València, ha fet tot el possible per nosaltres, no ens queda una altra opció que sol•licitar la seva dimissió. És evident que o no vol o no ha estat capaç de gestionar correctament la institució. Tenint en compte la situació actual, juntament amb tot el que hem esmentat, ens sumem a la convocatòria de vaga educativa del 22 de maig. Convoquem el dia de la vaga educativa: -9:30 a Filologia per concentrar-nos al rectorat -17:00 a Història per marxar totes juntes cap a la manifestació convocada a San Agustí.

13 comentarios:

  1. L'assemblea unitària de professors i alumnes de Ciències Socials també es tancarà contra els acomiadaments, la baixada de sous i la pujada de taxes.

    ResponderEliminar
  2. Si Ivan Illich levantara la cabeza se suicidaría,por ver a la juventud valenciana luchan por la universidad...

    ResponderEliminar
  3. Y si Lenin levantara la cabeza nos mataría a todos

    ResponderEliminar
  4. Algunos os tirais de los pelos cada vez que la juventud valenciana lucha, sea por lo que sea! Teneis escusas para todo?

    Espero que ese comentario no venga de alguien que estudia en la universidad, porque sino tu solo/a te deltas. Los papis no notan los recortes, verdad? No se trata de defender la universidad, no es estrictamente necesario creerse al pie de la letra la editorial del Publico...

    ResponderEliminar
  5. La juventud valenciana no es revolucionaria, ni tan solo combativa, pero determinadas actitudes de gente politizada parece que esten encaminadas a que esto siga asi por muchos años!

    MUERTE A LA PASIVIDAD!
    MUERTE A LA PEREZA!
    LA VIDA ES TENSION!

    ResponderEliminar
  6. Pretender reducir la lucha estudiantil a una mera reivindicación de la educación pública es manipular la realidad a conveniencia. Hay muucho más en estas movilizaciones (obviamente también hay recuperadores que ante cualquier conflicto intentan llevarlo hacia sus intereses), muchas de las que participamos queremos ir más allá. Encerrándonos en la comodidad de nuestro refugio ideológico seguro que ninguna lucha vale la pena.

    ResponderEliminar
  7. A los textos me remito:

    http://terracremada.pimienta.org/ensopegar.html

    http://terracremada.pimienta.org/laneutra.html

    ResponderEliminar
  8. Dilluns 21

    Tarongers:

    - 10:30. Xerrada a càrrec de Merary Vieydra sobre l’ocupació dels estudiants a la Universitat de Mèxic a la Facultat de Magisteri.
    - 12h. S’ocupa la Facultat de Magisteri.
    - 13h. Casserolada per Magisteri
    - 14h. Assemblea de campus davant el quiosc
    - 16h. Xerrada sobre el futur laboral precari a càrrec de Jaume Martínez Bonafé i César Cascante. En acabar, dinàmiques de grup.
    - 20h. Assemblea del tancament

    Blasco:
    - 12h. Concentració contra la pujada de taxes davant Rectorat!
    - 14h. Cafeta antirepressiva al jardí de filosofia per les multes de la Vaga General.
    - 19:30h. Assemblea de professorat associat i estudiants al jardí de Rectorat.
    - Ocupacions a Infermeria i Podologia; i Filosofia i Ciències de l’Educació.

    Politècnica:
    - 7:30h. Repartiment de pamflets en l’entrada del bou
    - 14h. Difusió per aularis i biblioteques
    - 18h. Assemblea a l’Àgora
    - 19h. Ocupació de la Biblioteca
    - 22:30. Assemblea a la Biblioteca

    Dimarts 22: Vaga general a l’ensenyament

    València:
    - 12h. Concentració davant Conselleria d’Educació
    - 18h. Manifestació des de Sant Agustí

    Tarongers:
    - 7:45. Quedada de professorat i estudiants entre Economia i Dret per fer piquets
    - 11h. Concentració en magisteri eixir a la conentració davant la Conselleria d’Educació
    - 16:30h. Concentració en Magisteri per juntar-se amb Blasco Ibáñez i acudir a la manifestació unitària.
    - Continuem amb l’ocupació de Magisteri.

    Blasco:
    - 17h. Concentració a Història per eixir cap a Sant Agustí.

    Burjassot:
    - 07:45. Piquets enfront de l’ADN

    Politècnica:
    - Concentració a les 11 per eixir cap a Conselleria.
    - Concentració a les 16:30 per eixir cap a Blasco Ibáñez i a la manifestació.

    Dies 23, 24 I 25:
    - Continuem amb l’ocupació de Magisteri!

    ResponderEliminar
  9. Yo entiendo al que ha hecho el comentario de Illich, es coherente pensar que luchar por la defensa de los servicios publicos es contradictorio y que debería producirse un cambio en la manera de entender la lucha de la gente anarquista como decían Illich, simone weil y otra mucha gente que tambien viene del pensamiento critico...
    Así que tampoco os debeis poner así por eso, ya somos algunos los que pensamos algo parecido...

    ResponderEliminar
  10. parece que la gente no sabe opinar por internet sin perder las formas. no hay que ser tan agresivo a la hora de opinar ni tan malpensadx a la hora de contestar. el respeto es lo principal, sobre todo cuando en realidad no creo que se piense muy distinto. infopunt ultimamente parece una reunión de porterxs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Creo que a primera vista nos damos cuenta de que el primer comentario que no argumenta nada, simplemente suelta una pullita que no enriquece en nada el debate, es el segundo.

      Todas, o la malloria (de anarquistas), de las que participamos de este tipo de luchas creemos en una forma distinta de afrontar la lucha contra las nuevas reformas, y estamos buscandola. Seguro que por el camino estamos cometiendo errores, pero como se suele decir: quien no friega, no rompe platos!

      Un tema para la reflexión: luchar (entre otras mil cosas) contra que a las personas migrantes sin papeles se les retire la targeta sanitaria es defender los servicios publicos? que debemos hacer ante medidas cosas como esta? mirar hacia otro lado?

      Eliminar
  11. e recomiendo la lectura de ivan illich para saber que hacer en estos casos, tanto la de La convivencialidad como la de Sociedad desescolarizada en el caso de la educación.

    ResponderEliminar
  12. la facultad de filosofia no se ha ocupado, alas 10 la cierran y a las 9,30 no habia ni cristo.

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios