El full de ruta ocult d'un comandament dels Mossos per acabar amb les activistes antisistema

La Directa ens destapa el peculiar full de ruta del comissari dels Mossos d'Esquadra David Piqué, per tal d'acabar amb els i les manifestants antisistema. Aquest alt comandament de la policia autonòmica es va fer famós pel seu discurs encès en el marc del Dia de les Esquadres d'enguany (jornada de celebració interna dels mossos), i particularment per la frase en que va qualificar de 'rates' les manifestants de la passada vaga general, tot garantint que les perseguirien i detindrien encara que s'amaguessin darrera les cadires d'una aula universitària. Piqué, al llarg de 37 pàgines del seu projecte final del màster en Polítiques Públiques de Seguretat organitzat per la UOC –al que hem tingut accés– detalla com aconseguir acabar amb les activistes antisistema i, fins i tot, apunta mètodes clarament il·legals. En aquest sentit afirma que "potser caldria aprofitar per deixar que, durant el recorregut, es produeixin prou actes vandàlics", en referència als aldarulls de les manifestacions que després els mitjans de comunicació utilitzarien per tal de desprestigiar els moviments alternatius. Aquesta estratègia, segons fonts jurídiques consultades, suposa un clar delicte de prevaricació. 
Font: Setmanari Directa

2 comentarios:

  1. No tienen ni puta idea, están como una cabra, que sigan leyendo lo que quieren oir.

    A saber...

    ResponderEliminar
  2. mal andamos sin pensamos que no tienen ni idea. la tienen y mucho, lo que pasa que hay que tener en cuenta que es un proyecto final de máster, que lo tendrá que corregir un jurado, y por lo tanto también hay que decir lo que quieren oir. no es un documento de la brigada de información. subestimarlos no nos favorece en nada. es mejor leerla críticamente y extraer conclusiones, que se pueden extraer y muchas.

    ResponderEliminarSubscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios