[15 M pobles de la Mar] Cicle de conferencies. Primer convidat, Joan Romero

Primera conferència del que volem que siga un cicle de conferencies que ajude a enriquir l'oferta cultural del barri. El primer convidat serà Joan Romero i ens parlarà sobre les causes i conseqüencies del malestar urbà. Joan Romero és catedràtic de geografía humana a la UV i desde 2002 és responsable del proyecte de recerca "estrategies de cooperació i desenvolupament territorial a Espanya" i participa en projectes d'invertigació de l'European Spatial Planning Observation Network.

A L'escoleta del cabanyal en Carrer Progrés 159 (barri del C

abanyal)

2 comentarios:

  1. Joan Romero también es miembro del PSOE.

    ResponderEliminar
  2. Joan Romero fou diputal per la provincia de València per el PSOE i ha estat treballant en el ministeri d'educació. Actualment es professor de geografia i catedratic en la UV i es dedica a l'ambit de la Ordenació del Territori participant en diversos projectes vinculats al estat. Ha escrit diversos llibres al voltant de la globaització i la geografia. Actualment ha donat suport a la rama més "pro-sistema" del 15M en diversos articles en diaris. Es un autèntic tecnòcrata que lluita per un moviment ciutadanista que reforce la participació de l'estat i la defensa de les polítiques públiques.Es a dir,un gran impulsor de la ideologia ciutadanista que creuen que el capitalisme es pot humanitzar....AQUESTS SON ELS PERSONATGES PERILLOSOS.
    NO ENS DEIXEM ENGANYAR!
    LA DEMOCRACIA PARLAMENTARIA ES UN FRAU!
    TOT EL PODER A LES ASSEMBLEES!
    PODER POPULAR, MORT A L'ESTAT I AL CAPITAL!

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios