[Text VLC] Arrel de la violència mediàtica d’aquestes setmanes.

Arrel de la violència mediàtica d’aquestes setmanes.

Després del 15 de Juny, després d'un mes d'estar acampades a les diferents places, de debatre, propagar assemblees de barri, convocar i acudir a diferents mobilitzacions. Després de que detingueren a gent a la manifestació de Madrid, de que els "mossos de quadra" a l'ordre de Felip Puig, intentaren "netejar" i pegaren violentament a les nostres companyes a Barcelona o després de que en les Corts Valencianes la policia Nacional a ordres de la delegada de Govern Ana Botella, enviara a les forces repressives a contindre els manifestants, obtenint nombrosos ferits i 5 detinguts.


Veiem com la premsa, ha fet ús del seu poder mediàtic i manipulatiu, i ha fet una tasca fantàstica, que a mi, com desgraciadament en tantes altres ocasions, em recorda a cert llibre de George Orwell, on l'Estat s'encarregava de canviar la història tal com els semblava oportú. Així, de la nit al matí, Europa passava d'estar en guerra amb Àsia per estar en guerra amb l'Àfrica i amb Àsia més de 100 anys en pau. Increïble, però no tan llunyà de la nostra realitat.

Perquè en qüestió d'unes hores els indignats i indignades, passarem de ser gent pacífica, que ens havien demostrat a totes les ciutadanes com s'havien de fer les coses, com protestar... a ser persones violentes, que denunciaven la corrupció dels governants, que es manifestaven davant de les corts rebent una pallissa i 5 detencions, que es manifestaven a Madrid davant del Parlament demanant parar el conveni col·lectiu, que es manifestaven a Barcelona davant del Parlament per aturar unes retallades en sanitat i educació, que es manifestaven arreu de tot l'Estat i que provocaven tot tipus d'incidents i que per això, l'acció policial estava més que justificada.

Però jo em pregunte, quins són aquests actes tan violents que estan condemnant els polítics? Perquè jo només escolte parlar de violència, d'atacs violents, etc.. Però no s'especifica de quins atacs es parla. Que jo sàpiga, només va haver-hi una manifestació davant del Parlament, per a impedir que portaren a terme unes retallades socials importantíssimes per al nostre futur i està més que justificada. També se que es va llençar pintura, que es van cridar consignes, que la policia provocà alguns altercats, que els polítics foren xiulats, i que algú va rebre alguna espenta. Això és violència?

Què sinó és més violència que les retallades socials que estem vivint en aquestos temps? La Reforma de les Pensions, la Reforma Laboral, el Conveni Col·lectiu, el Pacte de l'Euro, i totes les que vindran. Això és violència!

Qui es creu que aquestos governats han estat escollit per la majoria de la població? Si el 50% de la població s'absté'n, més els vots nuls i en blanc, més els vots a partits que no obtenen representació, més els vots d'aquells partits que tenen representació però que no poden decidir. Estem parlant doncs, d'un govern de la minoria escollit pel 30% de la població aprox..

Hem de ser conscients que ací els únics violents i violentats són ells i elles: polítics, banquers, empresaris, el FMI, l'Europa del Capital, la Borsa, la Patronal, CCOO i UGT, la policia i cossos repressius. Són ells qui utilitzen la violència contra nosaltres, les nostres famílies que no arriben a final de mes, ens desnonen de les nostres cases, ens privatitzen la sanitat i l'educació, ens furten drets, la llengua, el nostre treball, ens fan sentir esclaus dels seus interessos, ens fan sentir-nos sols, en peguen, ens violen! Ací els únics violents són ells i nosaltres utilitzarem les nostres mans per defensar-nos.

Que no ens enganyen, les nostres pràctiques no han canviat, seguim sent les mateixes, però més conscienciades, amb objectius més clars i accions més contundents. Son ells els que han canviat les seues pràctiques, a les que ara si que els interessa reprimir-nos, si que els interessa criminalitzar-nos i dividir-nos.

Organitzem-nos, eixim al carrer, imitem als companys i companyes de Barcelona, que no ens enganyen amb "antisistema infiltrats", som totes preses del mateix sistema, deixem que cadascú es defense com vulga i puga. No actuem de policies de nosaltres mateixes.

Perquè les nostres vides no són un negoci, lluitem contra el capital i les seues armes. Defensem-nos dels seus continus atacs.

0 comentaris:

Publicar un comentario



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios