JORNADA DE LLUITA: VALÈNCIA, 12 MAIG 2011

Els estudiants i els joves hem organitzat una JORNADA de LLUITA el pròxim dijous 12 de maig per a protestar i manifestar la nostra INDIGNACIÓ per aquesta situació que ens ha tocat viure.



A aquesta dura realitat que ens ha tocat viure hem d’afegir les fortes retallades que estan duent a terme des de les distintes administracions públiques amb l’excusa de la necessitat de “reflotar l’economia”.

Programa complet en "leer más"








Programa Jornada de Lluita a València contra la precarietat, l´atur i les retallades:

10:30 Cercavila reivindicativa per les Facultats. Eixida desde la porta de la Facultat de Filosofía.

12:30 Classe pùblica al jardí: “La mercantilització de l´ensenyament”. A càrrec del professor Cesar Cascante.

13:30 Assemblea oberta estudiants i joves

14:30 Dinar popular: Porta´t el mejar i nosaltres posem la música i la beguda!

16:30 Projecció documental “Inside Job”, sobre els culpables intelectuals de la crisi econòmica i els ideòlegs del capitalisme neoliberal. Aula per confirmar.

18:30 CONCENTRACCIÓ: Ja n´hi ha prou de precarietat i atur, volem un futur digne per a totxs!

Lloc:Porta de la Facultat de Filosofía.

21:30 Sopar popular: Porta´t el mejar i nosaltres posem la música i la beguda!

22:30 Concerts

IMPORTATNT: Totes les activitats es faràn al jardí de la Facultat de Filosofía, a excepció de la projecció del documental, que es farà en un aula de la Facultat de Filosofía.

Esteu totes i tots convidats!

Convoca: Assemblea oberta d´estudiants i joves

------------------------------

MANIFEST JOVENTUT PRECÀRIA

Venen temps difícils per a moltxs de nosaltres: atur, precarietat, explotació, el·litització i mercantilització de l’ensenyament, mancança d’expectatives de futur, augment de les desigualtats, emigració, encariment de l’habitatge i dels bens més bàsics…La crisi està colpint amb força a molts sectors de la societat, entre els quals ens trobem les i els joves.

A aquesta dura realitat que ens ha tocat viure hem d’afegir les fortes retallades que estan duent a terme des de les distintes administracions públiques amb l’excusa de la necessitat de “reflotar l’economia”. La reforma laboral ha afavorit l’acomiadament de milers i milers de treballadorxs i ha fet un pas més en la precarització del món del treball; la reforma de les pensions ens obligarà a jubilar-nos als 67 anys i a tindre que cotitzar més a la SS; la reforma de la negociació col.lectiva donarà més poder a l’empresari en perjudici delx treballadorx; la reforma financera privatitza les caixes d’estalvis i eliminen la seu funció pública i social; el procés de Bolonya elititza l’ensenyament universitari i el converteix en un ferramenta al servei de les necessitats del mercat; la llei Sinde elimina l’accés lliure a la cultura.

Tot això és fruit del funcionament d’un sistema capitalista que està dirigit pels poders econòmics i financers amb el vergonyós seguidisme del poder polític.Realment són ells i no el ciutadans els que elaboren la majoria de les polítiques dels governs. La democràcia ha desaparegut en benefici d’unes classes privilegiades i uns grups de poder que únicament pensen en el seu propi interès.

Davant aquesta greu realitat, els i les joves volem manifestar la nostra indignació:

-Estem indignats perquè els joves de hui no tenim un futur. Estem condemnats a una vida de precarietat, explotació i inestabilitat.

-Estem indignats perquè la democràcia ha sigut substituïda per un sistema oligàrquic-financer. Un sistema que prioritza els beneficis econòmics per a uns pocs als beneficis socials per a la majoria.

-Estem indignants perquè les desigualtats socials cada vegada són més elevades. Mentre uns van en descapotables i tenen una vida de luxes, molts no tenim per a menjar. Mentre els bancs tenen grans beneficis, molts treballadors i xicotetes empreses no arribem a fi de mes.

-I estem indignats perquè el grups econòmics, financers i mediàtics estan tirant la culpa d’aquesta realitat i fent pagar els plats trencats als migrants, als treballadors i als jubilats, quan tots i totes sabem que els verdaders culpables son ells, ja que tenen el poder i per tant la responsabilitat.

Per això, farts de tanta mentida i tanta hipocresia, els i les joves hem dit PROU i hem decidit eixir al carrer a expressar la nostra indignació i recuperar lo que és nostre.



INDIGNEM-NOS!!

RECUPEREM EL NOSTRE FUTUR!!

Joventut Precària

4 comentarios:

  1. Precarietat, atur, i retallades? El problema es la miseria generada pel capitalisme. Fins que no s'adonem la nostra(?) lluita no anira enlloc.

    ResponderEliminar
  2. "Tot això és fruit del funcionament d’un sistema capitalista que està dirigit pels poders econòmics i financers amb el vergonyós seguidisme del poder polític.". És fàcil parlar des de fora. Però quan ixes al carrer, parles amb la resta de gent i d'estudiants i tractes d'organitzar alguna cosa conjuntament no és tan fàcil consensuar un discurs i una crítica radical al sistema actual.

    ResponderEliminar
  3. ATENCIÓN entro en vuestra web, se bloquea y me sale el siguiente mensaje, mirad a ver si estáis recibiendo un ATAQUE:

    "¡Este sitio es una web atacante!

    Este sitio web en infopunt-vlc.blogspot.com ha sido reportado como una web atacante y ha sido bloqueado basándose en sus preferencias de seguridad.
    Los sitios atacantes intentan instalar programas que pueden robar información privada, usar su equipo para atacar otros o dañar su sistema.

    Algunos sitios atacantes distribuyen intencionalmente software dañino, pero muchos son comprometidos sin el conocimiento o permiso de sus propietarios."

    ResponderEliminar
  4. parece una estrategia ya que en el informe de porke ha sido reportado como web atacante pone algo relacionado a contenido difundido por klinamen.org

    ResponderEliminar



Subscriure's a ::INFOPUNT:: [Llista distribució]
Correu electrònic:
Revisa la teua paperera, spam, correu no desitjat...

Enllaços

BANNER

Agenda de grupos anticomerciales

Si tienes un grupo, te interesa! Se retoma el proyecto destinado a tener una lista de grupos para tocar en jornadas y conciertos de CSO's y colectivos. Reenvía esta info a quien le pueda interesar. ABSTENERSE GRUPOS QUE QUIERAN HACERSE RICXS CON LA MÚSICA, SIN CRITERIOS DE DÓNDE, PORQUÉ, Y PARA QUÉ TOCAN. Si quereis formar parte de esta agenda, tenerla para montar un concierto, sugerir algo... mandad un correo a infopunt@gmail.com con los siguientes datos: -Nombre del grupo -Estilo musical -Ciudad -Contacto -Comentarios